Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
06.09.2016 09:47

Закрите питання

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Питання приналежності Криму "закрите історично"?

Президент РФ Путін під час Східного економічного форуму наголосив, що питання приналежності Криму "закрите історично". Ця заява, напевно, народилася в голові російського лідера після ознайомлення з відомим твором японського філософі Фукуями "Кінець історії". На користь такого припущення свідчить й інша заява Путіна, буцімто на українську владу мають вплив виключно Сполучені Штати Америки. Нагадаємо, що після перемоги Штатів у холодній війні Фукуяма і вирішив завершити хід історичного розвитку у переможному розквіті глобальної демократії та процвітання.

Не берусь судити, наскільки наша влада є підзвітною американським господарям. З рештою, це проблема самих владних персоналій, котрим власне збагачення є набагато важливішим від самоповаги та оцінки нащадків. Переконаний в одному - владі не вдасться уникнути відповідальності перед українським народом!

Як і передбачалося, в зоні АТО продовжують гриміти обстріли. В цій ситуації черговий запуск трагічного конвеєру жертв є лише питанням ближчого часу. Незрозумілим чином зросла кількість наших заручників у полоні самопроголошених анклавів - від сьогодні їх стало 109. З іншого боку все активніше розкручується тема функціонування таємних таємних тюрем СБУ - українських Гуантанамо, де роками без суда і слідства утримували підозрюваних у пособництві тероризму людей.

Набридло мовчки спостерігати за цим театром абсурду. Театром, в якому маріонетками виступають усі громадяни нашої Батьківщини.

Ми не можемо заткнути Путіну рота. Ми не можемо самотужки перемогти Росію у відкритому військовому протистоянні (чисельність наших армій та якість військового озброєння є неспівставними). Проте, українське суспільство здатне і повинно навести лад у власній оселі. Відігнати від владного корита безчесних людей, котрі без жодного пострілу здали агресорам український Крим і продовжують спекулювати на тематиці повернення Донбасу до складу нашої держави політико-дипломатичними методами та парламентськими дискусіями під гаслом: "Ганьба попередникам, котрі зруйнували українську армію і флот!".
Впевнений, що Українське військо має сказати своє вагоме слово у цій трагічній для Батьківщини ситуацію. Вірю у нашу перемогу!

Володимир ВОЛКОВ
Голова Української військової організації  
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]