Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
19.01.2016 23:31

Не забувайте про вічне!

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Меморіал Героїв Української Держави стане вагомим внеском нашого покоління у справу історичного примирення і закладення надійного фундаменту здорового розвитку нації для наших нащадків.

Кожна держава має свою історію і своїх героїв. Героїв, які протягом свого життя відстоювали свободу народу і боролися за право називати країну незалежною.

В той же час, люди майже ніколи не задумуються про те, чим жертвували сини України. Про те, що вони полишали свої сім'ї, домівки ба навіть й своє життя заради майбутніх поколінь. Герої виконують свій обов’язок перед майбутніми поколіннями і заслуговують на довічну пам'ять про них.

Саме тому, наше громадс ь ке об' є днанн я «Українська військова організація СПАС-23» пропонує ідею перенесення праху видатного політичного і громадського діяча, полковника УНР, першого голови ОУН Євгена Коновальця на територію Софії Київської.

Меморіал Героїв Української Держави стане вагомим внеском нашого покоління у справу вшанування борців за Батьківщину. Українському народу не вистачає впевненого короку до єдності, поваги й шани один до одного. Меморіал стане місцем концентрації патріотичного духу минулих століть й допоможе громадськості віднайти свою ідентичність . Його створення стане кроком до зміцнення національної свідомості співвітчизників, спонукає націю переосмислити історію нашої Землі.

Першим кроком може бути повернення Євгена Коновальця, героя України, додому. Саме на Батьківщині його душа знайде спокій. Звертаюсь до всіх свідомих громадян черговий раз не згаяти можливості вшанувати пам'ять своїх відважних предків і висловити їм дяку за незалежну державі. Підтримайте петицію повернення всенародного Героя додому.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]