Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
08.12.2015 21:16

Анекдот про українських депутатів і ДЖ. Байдена

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Депутати у Раді ніяк не можуть забутися про приїзд віце-президента США Джозефа Байдена і почати працювати.

Про приїзд віце-президента США Байдена можна говорити ще дуже довго. Але час зробити висновок, точніше сказати про те, що ми вже давно бачимо.

Тандем Порошенко - Яценюк. Боячись американського ревізора все, що й робили, то перекидали відповідальність один на одного: корумпованість, безлад в країні, відсутність реформ.Ми маємо розуміти, а в тому й числі наше керівництво, що ніхто крім нас не зможе побороти корупцію в країні. Ніхто не реформує країну так, як треба українцям, як не самі українці.  Ніколи, чуєте, ніколи американець не буде вирішувати чи знімати Яценюка, як покарати Мартиненко. А як і буде, то на їх місце прийде якийсь "Раян Яценейс" чи "Стів Мартовськи". Тільки от їм і не снились високі навички розробляти корумповані схеми та переконливо давати обіцянки, дивлячись народу в очі.

Звісно Байден висловить конструктивну критику щодо ситуації в країні, його депутатів та політики, але ніяких рішень приймати не буде. Він вкотре наголосить на бідності нашої держави, поганому менталітеті, поспівчуває народу України, АЛЕ нічим не допоможе.

Тому хто б там не приїздив, чого б не обіцяв, треба реально дивитися на речі. Тільки ми, український народ, який боровся за нашу державу, зможе вкотре їй допомогти.

А Депутати у Раді ніяк не можуть забутися про приїзд  віце-президента США Джозефа Байдена і почати працювати. Жоден з поставлених на голосування 5 законопроектів не набрав потрібної кількості голосів. Лише й чути зауваження: "Байден поїхав і забрав із собою весь потенціал". Смішно, товариші, смішно!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]