Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
05.11.2015 12:56

Краще б на фронтах так одягали!

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Справжня мета влади - довести усьому світу, що українці не здатні мати свою державу і керувати нею.

За час моєї громадської діяльності, найчастіше я наголошував на тому, що Україна повинна мати свою ідеологію, суто українську стратегію, яка підходить нашій державі. Але кожного разу до влади приходять "прорадянські спеціалісти", які не те, що не можуть створити українське, а й нищать вже те, що ми маємо. Хіба сьогочасні події не показують нам, що ніхто, чуєте, ніхто крім нас самих, не зможе врятувати Україну.

Я цілком солідарний з Василем Філіпчуком, що все, що зараз робить українська влада - від політичних рішень до кадрових призначень чи дій правоохоронних органів- намагається довести усьому світу, що українці не здатні мати свою державу і керувати нею. 
Безкінечна корупція, обман у прямому ефірі, тьорки, дєлєжи, історія з Корбаном, обстріли, чергові варяги у владі... Скільки можна давати привід світу насміхатися над нами? Ми ж розумний, вправний, працьовитий народ.

Блокування міліцією на цілий день Михайлівської площі - ну точно як це роблять у авторитарних азіатських чи африканських країнах. Усіх проганяють як собак - бо буде їхати "охраняємая лічность". А хто буде охороняти народ, націю, суспільство?Декілька сотень чудово одітих у чорне, синє і хакі правоохоронців. Люди обходять і плюються говорячи, що краще би на фронті так одягали.

Радує лише одне - хлопцям у формах соромно. Ховають очі від поглядів. Розуміють - який це все абсурд...

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]