Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
03.11.2015 11:48

ППП: Порошенко-президент-помилка

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Якщо він програв місце свого народження, значить він програє битву за Україну!

Олег Соскін, голова Української Національної Консервативної партії, висловив доволі конструктивні приклади знаків, які не те що натякали, а прямо нам говорили, що "Порошенко - президент-помилка, президент-невдаха". До сьогодні ще не весь народ України зрозумів всю фатальність результатів тогочасних виборів. З таким керівництвом наша держава ніколи не заживе за суто українською ідеологією.

"Порошенко програв своє родове гніздо, свою малу Батьківщину - Болград, де на виборах міського голови переміг представник опозиційного блоку Сергій Дмитрієв. До речі, так само і в Новгород-Сіверському, біля якого в селі Чайкине народився Кучма, на виборах мера переміг представник Оппоблока.

Все це дуже символічно. Як можуть головнокомандуючими люди, які програли навіть своє родове гніздо? Вони приречені. Треба говорити, що Порошенко - це президент-помилка, президент-невдаха. Невже десятки мільйонів українців не можуть вивчити таку просту арифметичну задачку на логіку? Це ж всі символи і знаки.

Перший знак ми отримали тоді, коли на інавгурації Порошенко солдатів почесної варти впав і впустив рушницю, а Порошенко йому не допоміг підняти зброю. Другий знак послідував у Софіївському соборі, твердині української державності, де під час молебню за Україну впав син Порошенка, а ні сам Порошенко ні його дружина не допомогли дитині. Далі пішли страшні знаки - збитий Іл-76, Іловайськ, Дебальцеве, Донецький аеропорт. А тепер ще один знак - Порошенко програв свою колиску ворогам, Януковичу. Якщо він програв місце свого народження, значить він програє битву за Україну!".

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]