Про автора

Віктор Мороз Керуючий Партнер адвокатського об'єднання "Suprema Lex"

Професійна діяльність. Керуючий Партнер адвокатського об'єднання "Suprema Lex".

З вересня 2006 року по кінець січня 2010 року працював лінійним менеджером у ЗАТ "Українські вертольоти", представляючи інтереси даної авіаційної компанії в роботі з іноземними урядами та міжнародними неурядовими організаціями (ТОВ, Всесвітня продовольча програма), надаючи супровід роботи компанії з міжнародних контрактів та координації. роботу компанії на зовнішніх ринках.

У лютому 2010 року звільнився із ЗАТ "Українські гелікоптери", створивши універсальну юридичну компанію "Правова гільдія "ВікторіАл", яку очолив на посаді Генерального Директора, Керуючого Партнера.

Зараз очолюю адвокатське об'єднання "Suprema Lex". Адвокатське об'єднання "Suprema Lex" активно розвивається, пропонуючи повний спектр юридичних послуг своїм клієнтам, беручи участь у соціальному житті держави. Основними принципами адвокатського об'єднання "Suprema Lex" є індивідуальний підхід до клієнта, знання найтонших особливостей українського та міжнародного законодавства, забезпечення конфіденційності інформації про клієнта та персональна відповідальність за якість послуг.

До складу адвокатського об'єднання увійшли висококваліфіковані фахівці у сфері юриспруденції з якісною юридичною освітою та значним досвідом практичної роботи у різних галузях права. Співробітники компанії постійно підвищують рівень своєї кваліфікації, беручи участь у різних конференціях та семінарах, публікуючись у відомих юридичних та аналітичних виданнях, отримуючи додаткові види вищої освіти.

Освіта. У 2007 році здобув вищу юридичну освіту у Національному Авіаційному Університеті зі спеціалізації "Повітряне та Космічне Право" спеціальності "Правознавство".

Контакти
E-mail: [email protected]