Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
14.11.2017 14:59

Послідовність дій для зміни місця реєстрації призовника

Увага! Наведена в матеріалі інформація стосуються винятково призовників (тобто осіб, які прописані до призовних дільниць).

Куди звертатися  для зміни реєстрації місця проживання призовника? 

Першочергово потрібно звернутися до військового комісаріату (військовозобов’язаних Служби безпеки України у Центральному управлінні або регіональних органах Служби безпеки України) для зняття з військового обліку.

Наступним кроком буде зняття з реєстрації місця проживання яке здійснюється управліннями, відділами (секторами) Державної міграційної служби України в районах, районах у містах, містах обласного, республіканського (Автономної Республіки Крим).  

 

Який строк необхідний для зняття призовника з реєстрації  місця проживання?

Зняття призовника з реєстрації здійснюється в день подання призовником відповідних документів (за умови якщо пакет документів поданий у повному обсязі та відповідає законним вимогам для здійснення такої дії).

Які документи потрібно надати  для зняття призовника з реєстрації місця проживання?

- заява про зняття з реєстрації місця поживання 

- до заяви додається паспорт громадянина України в який вносяться відомості про зняття з реєстрації місця проживання

- військовий квиток, або посвідчення про прописку (пред’являється для встановлення наявності у квитку позначки районного комісаріату про зняття з військового обліку).

Скільки потрібно сплатити  за послугу зміни реєстрації місця проживання?

0,0085 розміру мінімальної заробітної плати у відповідності до ст. 11-1 Закону України "Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання", що становить 13,60 грн (відповідно до ч. 1 п. 4 прикінцевих та перехідних положень Закону України "Про внесення до деяких законодавчих актів України" від 06.12.2016 № 1774-VIII).

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]