Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
11.08.2016 11:18

Що американські супутники знають про українську економіку

Економіст і політик, народний депутат України (VIII скликання)

За даними супутників (DMSP) Військово-повітряних сил США побудував світлові мапи станом на 1992 та 2013 роки. По них можна наочно оцінювати наслідки реформ в різних країнах.

На думку вчених, нічне освітлення може розглядатись як наочний індикатор людської активності, а, отже, і економічного розвитку. Країна з роками стає “яскравішою” вночі – значить, там розвиток, добробут людей зростає. Тьмяніє – значить, життя там чомусь завмирає, люди біднішають.

За даними супутників (DMSP) Військово-повітряних сил США з використанням GoogleMaps побудував світлові мапи станом на 1992 та 2013 роки.

Подивіться уважно на нашу країну. Тепер Ви знаєте як виглядає деіндустріалізація і соціально-економічний регрес. Це наслідок пливтя за течією в чужому фарватері. Без керма і вітрил.

Подивіться на Польщу, Туреччину, Румунію... не кажучи вже про Німеччину чи Італію – побачите “світлі наслідки” справжніх економічних реформ та сучасної індустріалізації. Просто за душу бере!

Технологічна модернізація країни, прискорений промисловий та економічний розвиток – мали б стати головними завданнями української влади!!! А вони нам знов про кредити МВФ, “успіх реформ” та 1% зростання ВВП, з якими ми залишимось “царством темряви” ще на роки. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]