Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
10.12.2015 01:13

Угода про Асоціацію - шанс, а не гарантія економічного зростання!

Економіст і політик, народний депутат України (VIII скликання)

Треба негайно міняти економічний курс держави, бо з нинішним курсом влади нас не врятує ні Угода про Асоціацію ні допомога МВФ.

Вперше в житті виступив з трибуни Європарламенту. Відбулось це на конференції щодо вступу в дію DCFTA, яка проводилась під головуванням віце-президента ЄП Ричарда Чарнецькі. 

В залі тиша та увага до України як під час виступу Байдена у Верховній Раді. Присутні члени Європарламенту, народні депутати України, європейські експерти, керівництво УСПП та Business Europe.

Доніс позицію Радикальної партії та Комітет Верховної Ради з питань промислової політики та підприємництва. Угода про Асоціацію (DCFTA) - шанс, а не гарантія економічного зростання. Адже міжнародна торгівля - лише носій економічного розвитку, а не його двигун. Двигун і рушійна сила - це інвестиції, робочі місця, виробництво, експорт! Тож маємо негайно міняти економічний курс держави, бо з нинішним курсом влади нас не врятує і DCFTA. 

Навіть в умовах дії автономних преференцій експорт України до ЄС в I півріччі 2015 році скоротився на 35,6% (!). Скільки ще "антирекордів" необхідно уряду, щоб зрозуміти що потрібна не тільки дерегуляція, а й сильна промислова та інвестиційна політика?!?

Європейські колеги згодні і підтримуватимуть нас на цьому шляху.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]