Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.

Якби столична команда чесно сказала: вимкнули гарячу воду щоб кияни загартовувалися; було б чесніше... Які там болери з нашими електромережами У державі високий рівень серцево-судинних захворювань, от і придумали програму!

Як юрист розумію. Всі відносини у сфері теплопостачання - договірні. Якщо в мене й інших киян немає гарячої води- хтось порушує умови договору. З нього потрібно й спитати, адже відмова від договору в односторонньому порядку заборонена законом. Можна й далі продовжувати цей нудний юридичний аналіз, але кому це цікаво?

Дід розповідав, у Німеччині часі Гітлера міста бомбили, а світло й тепло не вимикалося. Але наші можновладці в Німеччину їздити люблять, а керувати по-німецьки чомусь не готові. Вживаючи терміни одного колишнього, у професіоналів перед виборами такого б не було.

Єдине, що мене дивує. За асоціацію з Європейським Союзом ми на Майдан вийшли. А от за гарячу воду у власному крані чомусь не виходимо. А як мені здається, пора б. Адже наш чиновник, як та скотина, поки народ йому пендюля не дасть, все в не той бік йде!

Позитив у всьому цьому: щоранку й щовечора загартовуюсь, приймаю водні процедури. 
От тільки пенсіонерів шкода, їм стареньким водні процедури швидше схожі на катування. 
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]