Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
03.03.2014 12:26

Зрадників - під варту! Їх майно - під арешт!

Керівництво правоохоронних органів України не квапиться перейти від слова до діла щодо кримських зрадників і сепаратистів. З коментрарів ЗМІ складається враження: прокурор змінив кодекс на трибуну!

Читаю ЗМІ та не можу зрозуміти. Де подання прокурора про затримання та оголошення в міжнародний розшук колишнього керівника ВМС ЗС України? Адже його підозрюють в особливо тяжкому злочині.
Де кримінальне провадження відносно керівника кримського Уряду? Де подання про взяття його під варту?
Чому не ставиться питання про накладення арешту на все майно осіб, підозрюваних у підриві національної безпеки та територіальної цілісності України? Зокрема, на мою думку, актуальним як ніколи є накладення арешту на закордонне майно деяких адміралів у окремих європейських країнах з розвинутою демократією та фінансовою системою!

Чому Росія вже ставить питання про арешт і оголошення в міжнародний розшук громадянина України - Дмитра Яроша, а ми мовчимо? Де реакція МЗС України? Чому в судах Російської Федерації наших громадян, різних поглядів і переконань, не представляють адвокати?

Невже хтось відміняв правило перемоги за допомогою серії дрібних кроків? Чи основна функція державного мужа - коментарі з трибуни?

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]