Про автора

Тетяна Лемішевська Заступник директора Асоціації «Біржові та електронні майданчики» та визнаний експерт з розвитку біржової торгівлі
http://aeaep.com.ua/

Професійна діяльність. Заступник директора Асоціації «Біржові та електронні майданчики» та визнаний експерт з розвитку біржової торгівлі.

Жовтень 2010 – вересень 2013 радник голови Правління в ПАТ «Розрахунковий центр з обслуговування договорів на фінансових ринках».

З 1997 по серпень 2010 року працювала на різних керівних посадах в ПрАТ «Українська міжбанківська валютна біржа».

1992-1996 рр. Московська Розрахункова Палата (Moscow Clearing House).

Керівник проєкту з розробки та впровадження нормативної бази та технологій біржової торгівлі, клірингу та розрахунків на ринку деривативів (ф’ючерси, опціони, опціони на ф’ючерси, торгівля спредами) на кольорові метали (консультанти: A.G.Borland (Borland Consulting Ltd., London), Alan Burr (The Derivatives&Securities Consultancy Ltd., London); системи управління ризиками на базі SPAN; порядку бухгалтерського обліку операцій з деривативами (спільно з Центральним Банком Росії).

В різний час член міжвідомчих комісій та комітетів, робочих груп з питань розвитку фінансових та товарних ринків, впровадження біржових механізмів на ринках енергоресурсів та аграрному ринку, податкового, фінансового та бухгалтерського обліку операцій з деривативами; викладання курсу деривативів в Українській фінансово-банківській школі (для валютних дилерів), підготовка та проведення семінарів.

Контакти
E-mail: [email protected]