Про автора

Сергій Ватилік Генеральний директор PayU Ukraine

Професійна діяльність. 2003-2006 роки – розробник MediaDnepr (Дніпро). Проєктування та розробка програм для електронної комерції для місцевих ринків, SEO.

2006-2007 роки – керівник проєкту, UkrMoney (українська платіжна система) (Дніпро).

2006-2007 роки – керівник проєкту, Limonex (українська платіжна система) (Дніпро). У червні 2007 року Limonex була об'єднана з іншою платіжною системою – UkrMoney і з цього моменту стала віртуальним банком.

2007-2010 роки – керуючий партнер Банку інформаційних технологій (Київ) – перший український інкубатор StartUp проєктів, прототип долині венчурних фондів, додатково адаптований для внутрішніх операцій. Інкубатор по роботі з проєктами в Україні та країнах ближнього закордоння в ранніх стадіях розвитку (до запуску, запуск, початкова стадія зростання, розширення), з розміром інвестицій, що запитуються, від $10 тис. до кількох мільйонів.

У серпні 2011 року призначений Генеральним директором міжнародного платіжного інтегратора PayU Ukraine (Дніпро) PayU Ukraine входить до групи компаній, які займаються онлайн-платежами у 13 країнах світу. Мета PayU – інтеграція існуючих онлайн-платежів та розробка нових, а також надання інструментів для полегшення ведення електронної комерції в Інтернеті. Компанія пропонує інноваційні рішення, безпеку та технологічну надійність для підтримки електронного бізнесу та ведення розрахунків в інтернеті. Має більш ніж 10-річний досвід роботи у сфері онлайн-платежів. Курси, пройдені самостійно: Освітня програма холдингу Naspers у галузі електронної комерції.

Освіта. Академія митної служби України за спеціальністю «Комп'ютерні та інтелектуальні системи та мережі».

Національний гірничий університет "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології".

Московський державний відкритий університет, магістр наук із цивільного права.

Контакти
E-mail: [email protected]