Про автора

Сергій Левада Ексдепутат Київради від фракції "УДАР-Солідарність"

Професійна діяльність. Депутат Київради, депутатська фракція «УДАР-Солідарність». Перший заступник голови Постійної комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування.

З червня 2014 року депутат Київської міської ради, перший заступник голови Постійної комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування.

З 2011 року по теперішній час працюю Головою правління Благодійної організації «Благодійний фонд Наш дім – Дарниця». 

З 2002 року по квітень 2014 року працював Генеральним директором ТОВ «Українська інвестиційно-інжинірингова компанія», основна діяльність компанії - житлове та комерційне будівництво в м. Києві та Україні, програма зносу застарілого житла.

З 1992 року по 2002 рік працював юристом-консультантом, адвокатом юридичної фірми «Проксен», займався приватною практикою.

З 1980 року по 1984 рік працював у ВАТ «Інтурист». 

Громадська робота. З 2011 року по 2013 рік – Голова Комісії з питань містобудування, архітектури та капітального будівництва Громадської ради при КМДА. 

З 2013 року по 2014 рік – Голова Комітету з питань сталого розвитку міста при виконавчому органі Київської міської ради (КМДА).

Освіта. З 1987 року по 1992 рік навчався в Інституті міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка, здобув вищу освіту за спеціальністю міжнародне право, кваліфікація: юрист-міжнародник, референт - перекладач англійської мови.

З 2005 року по 2007 рік навчався в Інституті Політичних наук при Академії наук України, здобув другу вищу освіту за спеціальністю державне управління, кваліфікація - менеджер державного управління.

Контакти
E-mail: [email protected]