Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
23.09.2016 18:03

Святкуймо День юриста разом!

Екскерівник Головного територіального управління юстиції у м.Києві

Зовсім скоро 8 жовтня  ми – правники святкуємо День юриста. Важко знайти людину, якій би в своєму життя не доводилося звертатися за юридичною допомогою. Тому, навіть, у професійне свято ми разом з колективом  київської юстиції вирішили п

Зовсім скоро 8 жовтня ми, правники, святкуємо День юриста. Важко знайти людину, якій би в своєму життя не доводилося звертатися за юридичною допомогою. Тому, навіть, у професійне свято ми разом з колективом київської юстиції вирішили провести ряд непересічних заходів спрямованих на заохочення молоді та спілкуванні з громадянами, а не просто привітати колег. 

 Майбутній працівник юстиції, хто він, яким має бути? Одною з традицій святкування Дня юриста стало проведення Правового турніру на Кубок Головного територіального управління юстиції у місті Києві "Майбутній працівник юстиції". Цей захід перевірить знання та визначить найкращих представників юридичних факультетів столичних ВНЗ. Взявши участь у турнірі, вони відчують себе у якості практикуючих юристів, усвідомлять відповідальність за долю людей, яких представляють.

На мою думку, майбутні юристи мають із студентських років розуміти всю ступінь відповідальності, яку вони несуть перед суспільством. А наш щорічний турнір надасть змогу студентам відчути цю відповідальність. Найкращих студентів ми нагородимо цінними призами та грамотами, які вручить Міністр юстиції України. Але найцінніший приз - це реальний досвід у сфері права. Фінал відбудеться 8 жовтня у Києво-Могилянській академії. 

Головне територіальне управління юстиції у місті Києві піклується не тільки про молодь. Саме тому ми вирішили провести флешмоб для киян.

Планується масштабне дійство просто неба на головній площі столиці. Це той випадок, коли представники влади особисто розкажуть громадянам про інноваційний портал надання адміністративних послуг в онлайн-режимі «Он-лайн будинку юстиції». Про вже існуючі послуги та детальні інструкції його використання.

Важко не помітити, що саме юристи є обізнаними у всьому і знаходяться на крок попереду інших. Вони працюють і завжди приходять на допомогу у складні моменти життя. Давайте святкувати День юриста разом!  

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]