Про автора

Сергій Гусовський Український підприємець-ресторатор

Професійна діяльність. Підприємець, експерт з управління та стратегічного розвитку, власник мережі "Ресторани Сергія Гусовського". Депутат Київської міської ради VII скликання, голова депутатської групи "Київська Команда" в Київській міськраді.

Здобувши освіту, працював інженером науково-дослідної лабораторії у Центрі підготовки космонавтів ім. Ю. Гагаріна. З 1992 р. – в інноваційній галузі телекомунікацій та супутникових систем Inmarsat. З 1995 р. займався інвестиційно-девелоперською діяльністю.

У 2001 р. пішов у ресторанну справу. Зосередився на розвитку власного бізнесу – мережі ресторанів, вивченні принципів управління, адміністрування та їх застосуванні.

Громадська діяльність. Співпрацюю з благодійними фондами "Приятелі дітей", "Підтримай армію України", "Таблеточки", є членом наглядової ради БФ "Центр допомоги". В рамках діяльності ГО "Об’єднання «Самопоміч" у Києві був ініціатором та активним учасником її проєктів: благодійний фотопроєкт "Діти героїв", проєкт "Спорт для всіх", освітня ініціатива "Смарт Старт".

Політичний досвід. Розпочав політичну діяльність після Євромайдану. У 2014 р. став депутатом Київради, очолював фракцію "Об’єднання "Самопоміч", член Постійної комісії Київради з питань власності. З 13 вересня 2018 по 2020 - голова депутатської групи "Київська Команда" у Київській міській раді.

Освіта. Освіту здобув у Київському вищому військовому авіаційному інженерному училищі, яке закінчив з відзнакою у 1988 р., за спеціальністю "інженер-електрик". Навчався у Московському державному університеті.

Контакти
E-mail: [email protected]