Про автора

Сергій Єлєнін Адвокат, правозахисник, керуючий партнер юридичної фірми "Імператив плюс"

Професійна діяльність. Адвокат, правозахисник, партнер юридичної фірми "Імператив плюс".

З 1996 по 2001 рр. працював в структурах податкової служби України. Остання посада – начальник юридичного відділу Державної податкової інспекції в Жовтневому районі м. Києва.

В податкових органах працював на совість. Не сприйняв комерціалізації та «азаровщини». Краще бути просто в бізнесі, ніж займатися бізнесом перебуваючи в податкових органах. Тому після звільнення розпочав приватну юридичну практику, у 2007 році став адвокатом Київської міської колегії адвокатів, основна спеціалізація – податкове, корпоративне, злиття та поглинання, фінансове, цивільне та екологічне право, банкрутство компаній, з 2015 року партнер юридичної фірми «Імператив плюс».

На мою думку, юриспруденція не виключає, а навпаки передбачає творчий підхід. Працюючі у податковій, в складних правових питаннях ніколи не керувався принципом, що інтереси держави понад усе. В цьому була принципова позиція в дискусіях з колегами.

Освіта. У 1995 р. з відзнакою (червоний диплом) закінчив Чернігівський юридичний технікум, у 2001 р. також з відзнакою (червоний диплом) – Національну академію внутрішніх справ України за спеціальністю «Правознавство».

Контакти
E-mail: [email protected]