Про автора

Професійна діяльність. ПП «Адвокатське бюро «Титикало та партнери», директор – адвокат; депутат Київської обласної ради, голова постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, правопорядку, взаємодії з правоохоронними органами та запобігання корупції.

Громадська активність: Зі студентських років займаюсь громадською роботою, активний учасник громадських та культурних заходів, брав участь у створені та роботі юридичної клініки.

З 2004 року член Асоціації правників України, в рамках якої беру активну участь в її заходах, є головою комітету цивільного права Асоціації та членом правління Київського відділення Асоціації правників України. В період 2007-2011 рік був членом Координаційної ради молодих юристів при Міністерстві юстиції України. В жовтні 2012 року на установчій конференції адвокатів міста Києва обрано членом Дисциплінарної палати Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури м. Києва.

З 2007 року є Головою громадської організації «Спілка захисту прав підприємців». Діяльність Спілки спрямована на: забезпечення конституційного права кожного на підприємницьку діяльність, яка не заборонена законом; забезпечення захисту конкуренції у підприємницькій діяльності та недопущення недобросовісної конкуренції; недопущення зловживання монопольним становищем на ринку; утвердження й захист прав і свобод людини, ефективний контроль за їхнім дотриманням державою, її органами і посадовими особами, утвердження ідеалів демократії, міжнародних стандартів в галузі прав людини у різноманітних сферах суспільних відносин.

Здійснюю захист прав та інтересів мешканців Київської області та міста Києва, в тому числі потерпілих від злочинів на майдані 20 лютого 2014 року (група адвокатів «Небесної сотні»).

Є координатором проєкту правової допомоги учасникам АТО Асоціації правників України, в рамках цього проєкту як координую надання правової допомоги учасникам АТО, так і сам безпосередньо надаю юридичну допомогу бійцям.

Освіта. Київський національний університет внутрішніх справ України, спеціальність правознавство, диплом з відзнакою.

Кандидат юридичних наук (рішення президії Вищої атестаційної комісії від 08 липня 2009 року), тема дисертаційного дослідження: «Захисна функція юридичної допомоги в адміністративно-деліктному процесі».

Контакти
E-mail: [email protected]