Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
30.09.2016 11:27

Навіть факти не можуть переконати світ, що Путін - вбивця

Народний депутат України VIII скликання (2014-2019)

Голландський генпрокурор стверджує, що зарано говорити про причетність Росії і росіян до катастрофи! Містика якась. Невже ракетний комплекс возили інопланетяни?

Під час оприлюднення результатів розслідування катастрофи рейсу MH 17 в небі над територією України Генеральний прокурор Нідерландів Фред Вестербек сказав: « Ми не можемо зараз заявити більше ніж те, що "Бук" прибув з РФ і туди ж повернувся. Ми не можемо робити заяв про участь Росії як країни чи людей з Росії ».

Як кажуть у подібних ситуаціях, це повний розрив шаблону. Є факти, чіткі підтверджені факти, які, до речі, встановлені самим же слідством, про те, що «Бук» приїхав з Росії і туди ж повернувся. При цьому голландський генпрокурор стверджує, що зарано говорити про причетність Росії і росіян до катастрофи! Містика якась. Невже ракетний комплекс возили інопланетяни? Чи, може, це українські військові вторглися на територію РФ, викрали зброю з військової частини, швиденько збили літак, а потім знову вторглися в Росію, щоб повернути «Бук»?

Насправді це не невміння робити очевидні висновки з очевидних фактів. Це звичайна політична слабкодухість, прагматичне небажання йти на конфронтацію з керівництвом країни, яке спричинило загибель майже трьох сотень людей. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]