Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
22.07.2016 13:56

Утікач року

Народний депутат України VIII скликання (2014-2019)

Український Левіафан не розрізняє героїв і негідників, а тому ніхто йому не довіряє і не підтримує.

Мабуть, тільки в нас однакову зірку Героя України можуть носити геніальні винахідники і професори із Партії регіонів, сепаратисти і офіцери АТО, космонавти і одіозні корупціонери. Коли героями офіційно називають злочинців, держава втрачає моральний авторитет. В такій країні головною цінністю стає лицемірство, адже в однаковому статусі опиняються реальні захисники і реальні вороги державності. Український Левіафан не розрізняє героїв і негідників, а тому ніхто йому не довіряє і не підтримує.

Вчора стало відомо, що з країни втік мер Ірпеня Володимир Карплюк. Міський голова, який лише офіційно задекларував 67 квартир і став учасником низки корупційних скандалів, на початку цього року ще й став лауреатом загальнонаціональної програми «Людина року» в номінації «Кращий мер». Тож відтепер для градоначальників українських міст закладена висока планка результативності і суспільного визнання – як мінімум, 100 квартир і значно гучніші корупційні викриття. А Карплюк спокійно зможе претендувати на нагороду в іншій, не менш поширеній у нас, номінації – «Утікач року».  

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]