Про автора

Ростислав Кісіль Засновник і президент Міжнародної поштово-логістичної групи «Meest Group»

Професійна діяльність. 1989 р.- до тепер – засновник/президент Міжнародної поштово-логістичної групи «Meest Group»: Міжнародна складова - «Meest Corporation Inc.» (Торонто, Канада 1989 р.), «Міст Америка» (1994 р.), «Міст Австралія» (1996 р.), «Міст Іспанія», «Міст Португалія», «Міст Італія», «Міст Греція», «Міст Німеччина», «Міст Польща», Україна - СП «Росан», «Міст-Експрес», «Росан-ІТ», «Росан-Глобал».

2006 р. – засновник і керівник Національного логістичного оператора «Міст Експрес» (визнаний лідер в Україні в експрес доставці «двері - двері»).

2002 - 2005 рр. – засновник і керівник міжнародних поштово-логістичних компаній в Європі: «Міст Іспанія», «Міст Португалія», «Міст Італія», «Міст Греція», «Міст Німеччина», «Міст Польща».

1999 р. – засновник і керівник «Росан Агро» (одне з найкращих підприємств у галузі вирощування та переробки продуктів тваринництва. Лідер в Західній Україні. Успішно викуплений у 2007 р. – європейським концерном «Дуда» через емісію акцій на Варшавській Біржі).

1997 р. – засновник і керівник «Росан Пак» (лідер в Україні у виробництві та продажі пластикової упаковки (понад 700 видів). Понад 50 % ринку України у своєму сегменті, експортер продукції у 21 країну світу).

1997 р. – засновник і керівник спільного українсько-канадського підприємства «Міст Тур» (туроператор, лідер туристичного бізнесу в Західній Україні).

1993 р. – засновник першого в Україні довірчого товариства «Росан Довіра», пізніше Інвестиційно-Фінансова Група «Росан-Капітал», до складу якої увійшли «Росан Цінні Папери», «Росан Реєстратор», «Росан Капітал» та інші. (одне з найбільших в Україні товариство, лідер на Західній Україні, у сфері фондового ринку та цінних паперів).

1992 р. – засновник і керівник спільного українсько-канадського підприємства СП «Росан» (перший приватний національний і міжнародний поштовий оператор України. Лідер у галузі міжнародних поштових відправлень в Україну).

1990 р. – засновник телекомпанії «Міст» (перша приватна телекомпанія незалежної України).

1988 р. – засновник одного з перших приватних підприємств на Львівщині «Кооператив Сервіс».

1984 - 1988 рр. – майстер, виконроб, начальник дільниці «Трест Львівжитлобуд».

Професійні уміння:
Топменеджер з широким національним та міжнародним професійним досвідом:
- географія – Україна, Канада, США, Австралія, Німеччина, Польща, Італія, Іспанія, Греція, Португалія;
- галузь – національна та міжнародна поштова діяльність, логістика, експрес перевезення, кур’єрська доставка, інші напрямки;
- управлінський та функціональний досвід – Власник та Керівник компаній, що створював (Президент, СЕО, Голова Ради Директорів, Голова Спостережної Ради).
Розвиток Компанії, стратегія, фінанси, корпоративне управління, поштова діяльність, логістика, ІТ та інше:
- формування і впровадження комплексної бізнес-стратегії, стрімкий розвиток малих та середніх компаній у лідируючі національні та міжнародні компанії;
- досягнення високих темпів розвитку бізнесу, капіталізації через органічне зростання, при одночасному підвищенні ефективності та прибутковості компаній;
- операційна та фінансова реструктуризація активів в прибуткові і успішні компанії;
- успішний досвід створення та виведення національних та міжнародних компаній в лідери поштово-логістичної галузі;
- залучення масштабних українських та міжнародних фінансових ресурсів, а також ефективне планування, контроль та управління фінансовими потоками та ризиками;
- успішне формування і розвиток компаній – лідерів та управлінських команд;
- масштабна управлінська діяльність великою кількістю компаній-лідерів;
- особиста підготовка та навчання десятків кращих топменеджерів провідних компаній України та світу.

Освіта. Національний Університет «Львівська Політехніка»(спеціальність: інженер будівельник): 1979 - 1984 рр.

Львівський будівельний технікум: 1975 - 1979 рр.

Контакти
E-mail: [email protected]