Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
15.03.2017 09:40

Meest у майбутнє спирається на права та потреби людей

Засновник і президент Міжнародної поштово-логістичної групи «Meest Group»

Сьогодні – Всесвітній день захисту прав споживачів. Вважають, що на найвищому рівні цінність цього поняття обґрунтував президент США Джон Кеннеді у своєму виступі в конгресі 1961 року. Тоді йшлося про Право на інформацію, Право на безпеку, Право на вибір,

Сьогодні – Всесвітній день захисту прав споживачів. Вважають, що на найвищому рівні цінність цього поняття обґрунтував президент США Джон Кеннеді у своєму виступі в конгресі 1961 року. Тоді йшлося про Право на інформацію, Право на безпеку, Право на вибір, Право бути почутим. Так право стало законом і керівництвом до дії для Meest Group і підприємців усього світу.

Світ змінюється. Він ніколи не буде таким, як був колись. Але споживачі залишаться споживачами, а бізнес – бізнесом. Для мене це правило незмінне останніх майже 30 років.

На зламі 80 і 90 років минулого століття цілі народи були не впевнені у завтрашньому дні. То був час фантастичних можливостей. Той, хто їх першим тоді для себе відкрив, той і опинявся на коні.

Так сталося зі мною. Відмінник зі села з дипломом інженера у певний момент перестав бути сірим продуктом радянської системи після однієї подорожі до Канади. Я помітив, яких послуг не було на теренах колишнього СРСР, і побудований мною міст на батьківщину відкрив доступ для забезпечення органічних людських потреб і, цілком закономірно, зробив мене мільйонером.

Звісно, не одразу – з роками, крок за кроком. Шляхом проб та помилок. Тоді мені надзвичайно допомогли конкуренти: я аналізував їх слабкі місця і перетворював їх на свої переваги. Також спрацювала ставка на широку мережу партнерів, які стали агентами-опорами для нашого мосту в цілому світі.

Тоді ж я вчився рухатися уперед одразу кількома шляхами: допомагаючи українцям по обидва боки океану, постійно розширював інфраструктуру своїх бізнесі та працював над інвестиціями в Україну.

У фокусі уваги всіх моїх починань завжди були люди: їх потреби, проблеми, бажання та сподівання. Уважне ставлення до людей – не лише клієнтів, партнерів, працівників, а й до сусідів та інших співгромадян. Саме людський потенціал і його ненастанний розвиток – це фундамент для розвитку будь-яких проектів. Лише той власник бізнесу може розраховувати на успіх, який оточує себе працівниками-однодумцями, котрі до роботи ставляться, як до власної справи. Сам власник бізнесу також має постійно рости, розумітися на всіх процесах та розбиратися у технологіях і сервісах.

Жодні номінації чи премії не зможуть за силою свого впливу перевершити довіру людей. Її важко завоювати. Особливо, коли працюєш з великою кількістю людей у своєму підпорядкуванні для ще більшого числа людей-споживачів. Саме так виглядає робота нині Meest Group. А майбутнє відкриває перед нами ще більші перспективи. Завдяки фантастичному за своїм потенціалом онлайну та напрацюванням мого бізнесу станом на цей день. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]