Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
23.10.2014 19:45

Володимир Гройсман підтримує Руслана Демчака

Екснародний депутат Верховної Ради України

За кілька днів, 26 жовтня, ви вирішуватимете долю нашої країни. Всім нам життєво необхідна нова Верховна Рада, яка буде здатна швидко ухвалювати критично важливі для держави рішення. Щоб ці рішення ухвалювались, в парламенті має бути реформаторська більшіс

Шановні вінничани!

За кілька днів, 26 жовтня, ви вирішуватимете долю нашої країни. Всім нам життєво необхідна нова Верховна Рада, яка буде здатна швидко ухвалювати критично важливі для держави рішення. Щоб ці рішення ухвалювались, в парламенті має бути реформаторська більшість.

Щоб влада стала працювати на людей, а не навпаки. Щоб громади отримали самостійність у вирішенні повсякденних проблем людей. Щоб підприємства отримали можливість вільно працювати і розвиватись. Щоб ми були впевнені, що у нас і наших дітей є справжнє європейське майбутнє.

Пригадую 2010 рік, коли вдруге балотувався на посаду міського голови Вінниці. Тоді я вийшов і відверто сказав людям: якщо Ви готові голосувати за мене як за міського голову – проголосуйте і за команду моїх однодумців. Завдяки Вашій підтримці ми отримали БІЛЬШІСТЬ у міській раді і змогли приймати ті рішення, які дозволили Вінниці розвиватись як справді європейському місту.

Сьогодні подібне відбувається в усій державі. Ми обрали Президента, який взяв на себе відповідальність у надзвичайно складний час. Він уже розпочав процес змін. Президент представив стратегію – 2020 – план реформ, спрямованих на впровадження європейських стандартів життя в країні. Щоб продовжувати цей шлях необхідна підтримка Президента у парламенті – реформаторська  БІЛЬШІСТЬ у Верховній Раді.

Я особисто вважаю, що ми повинні підтримати довіру Президента та проголосувати на цих виборах за його Блок. Перед тим тими викликами, які стоять перед нашою державою дійсно прийшов ЧАС ЄДНАТИСЬ. Саме тому я – у Блоці Петра Порошенка. Переконаний що воля Президента до змін, здатність парламенту швидко приймати необхідні закони та дієздатний уряд, сформований парламентською більшістю, - це те, що дозволить швидко провести реформи.

Згідно соцопитування, за Блок Петра Порошенка готові проголосувати 44 відсотки вінничан. До реформаторської більшості залишається зовсім небагато. Тому кожен ваш голос – вирішальний. Прийти на вибори 26 жовтня не менш важливо, ніж рік тому прийти на Майдан. Підтримаймо нашого Президента, який взяв на себе відповідальність змінити Україну.

Я прошу всіх, хто мені довіряє, підтримати Блок Петра Порошенка та кандидата від Блоку у нашому 18 окрузі – Руслана Демчака.

Ми йдемо однією командою, у якій кожен виконуватиме ті завдання, які на нього будуть покладені. Командою, яка буде гідно представляти Вінниччину у Верховній Раді. Запевняю – ми виправдаємо Вашу довіру.

 

З Повагою,

Володимир Гройсман

кандидат у народні депутати України

БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]