Про автора

Павло Себастьянович Координатор групи "Податки" Громадянської Платформи "Нова Країна", голова "Інституту ліберальної економіки"

Професійна діяльність. 2014-2015 рр. - Громадянська Платформа Нова Країна, група Податки, група Економічна модернізація, координатор.

2012-2014 рр. - спільний проєкт, метою якого було сформувати стратегічний Документ, який стане проєктом Візії і Дорожньої карти України.

Березень 2014 р. - березень 2015 р. - ТОФ «Фьючефуд», Київ, директор.

Серпень 1999 р. - березень 2015 р. - ПП «Складні Сплави», Київ, директор.

Громадська діяльність у ГП Нова Країна: З лютого 2014 року я брав участь спочатку в створенні Візії, а потім активно брав участь у роботі групи "Податки". Ми зібрали і проаналізували 9 податкових концепцій від громадських організацій.

Брав активну участь у робочій групі спільно з РПР, аудиторами ТПП, виступав на Конгресах Нової Країни, на Податковому форумі, публікував статті в ЗМІ, виступав на телебаченні.

За результатами роботи, групою Податки була розроблена концепція "Білий бізнес", яка здатна вирішити основні проблеми української економіки - зарплати в конвертах, податкові ями, відведення грошей в офшори.

У процесі розробки концепції наша група проводила зустрічі у МВФ і Мінфіні.

Освіта. Ленінградський Електро-Технічний Інститут, інженер-системотехнік.

Контакти
E-mail: [email protected]