Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
06.12.2017 11:40

Змінити обличчя влади - головне завдання громадскості!

Голова громадської організації "Громадська Палата України"

Повна заміна дискредитовавших посадовців, звільнення їх через компенсацію нанесеної шкоди державі чи примусові роботи. Вводимо на п'ять років мораторій на зайняття ними державних посад, формуємо нові команди державних посадовців на відкритих громадських ко

ДІЯТИ ЗАРАДИ ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ - ОСНОВНА МЕТА НОВОЇ ВЛАДИ!

Шановні друзі! Можна по різному відноситися до Михайла Саакашвілі. Але те що він робить зараз - це об'єднує людей, показує, що народ сильніший за владу!

Але як і куди використовується сила людей?
Імпічмент, позбавлення недоторканості, нові суди, відставка Прем'єра - чи лише це нам потрібно аби змінити наше життя?!!

Так, виходити на мітинги треба! Але для чого? Щоб замінити одних посадовців на таких же інших?! Ми цим займаємося 26 років! Ми пройшли дві революції! А підсумок?!? Небесна Сотня, тисячі загиблих, мільйони переселенців, втрата частини країни... Скільки ще треба революцій, Майданів, аби ми зрозуміли, що проблема не в прізвищах, а в СИСТЕМІ! Треба кардинально змінити систему влади, повернути владу обличчам до простих людей, а не використовувати владні повноваження для власного збагачення!

Ми не навчилися вимагати від посадовців діяти в інтересах людей!

Ми їх обрали в 2014 році, а вони нічого не зробили! Ніхто! Нічого! А ні Президент, а ні народні депутати, ні міністри! Вони усі сиділи на "шиї" народу, збагачувалась за народні кошти, виводили кошти в офшори, просто грабували країну!

Вони сподіваються сховатися з награбованим за кордоном! Цього допустити ми не маємо права! Ми маємо, перед тим як їх звільняти, добитися повернення награбованного, примусити їх відпрацювати на Україну за нанесену шкоду!

І якщо вже виходити на мітинги, то це має бути рух ПРОТИ БІДНОСТІ! Аби і вчитель, і медик, пенсіонер не рахували копійки, необхідно розвивати економіку, створювати умови для розвитку промисловості, малого та середнього бізнесу, розробити необхідне податкове законодавство, стимулючі закони. Лише сподіватися на транши від МВФ - це хибкий шлях для України.

Тільки зміна системи може вивести країну з розрухи!

Повна заміна дискредитовавших посадовців, звільнення їх через компенсацію нанесеної шкоди державі чи примусові роботи. Вводимо на п'ять років мораторій на зайняття ними державних посад, формуємо нові команди державних посадовців на відкритих громадських конкурсах, обираємо за відкритими списками депутатів усіх рівнів, формуємо прогресивну законодавчу базу, в центрі якої є вирішення проблем людей!

То ж розпочинаємо діяти!

Може вже пора стати нам господарями своєї країни!?!

І це тільки початок!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]