Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
21.03.2016 10:00

Звернення до українців щодо референдуму в Нідерландах

Голова громадської організації "Громадська Палата України"

Як член УС ПГС "Україна-ЄС" закликаю передову українську громадскість долучитися до мітингу 3 квітня 2016 року в Амстердамі на підтримку референдуму в Нідерландах щодо України!

ШАНОВНІ ДРУЗІ!

Вважаю в цей час, коли Україна в очікуванні результатів нідерландського референдуму, що відбудеться  6 квітня, коли всі прогресивні українці в Нідерландах переймаються долею цього референдуму, Українська сторона Платформи громадянського суспільства «Україна-ЄС» (УС ПГС), як платформа з євроінтеграції, не може залишатися осторонь цього, надзвичайно важливого, процесу.

Проросійкі сили, різного роду представництва РФ,  досить потужно діють в Нідерландах  проти України, використовуючи весь свій наявний там арсенал, аби зірвати позитивний процес української євроінтеграції.

Це питання стає надважливішим ще й від того, що влада Нідерландів висловилася про те, що вона врахує результати референдуму 6 квітня, не зважаючи, що він є консультативний.

Друзі! Під загрозою Угода про асоціацію "Україна-ЄС", а це значить, під загрозою існування і УС ПГС, яка має бути відповідальною за громадські євроінтеграційні ініціативи та через це може втратити свій статус.

Діяти більш рішуче - це наша з вами прерогатива, а саме нашої Платформи, як передового авангарду громадскості України, що довірила нам представляти Україну в цьому процесі. Нам не пробачать нашої бездіяльності, тому треба діяли більш рішуче, включаючи більш широку громадскість України в цей процес.

Головним мають бути громадські публічні заходи, інформаційно-просвітницька робота, тощо.  Але за браком часу, це треба робити вже сьогодні.

На мою думку, найефективним є участь громадських активістів в громадських заходах, що проводяться в Нідерландах.

Оскільки передові сили громадскості Нідерландів, проводять 3 квітня зібрання на підтримку  України в референдумі, вважаю, що українська сторона має прийняти в ньому участь, терміново, сформувавши групу з бажаючих громадських активістів з України та долучитися до участі в мітингу в Амстердамі!

Якщо ми цього не зробимо, а нідерландці не пітримають Угоду про асоціацію «Україна-ЄС», ми не матимемо морального права називатися УС ПГС «Україна-ЄС»

Це моя така особиста точка зору. Дякую!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]