Про автора

Професійна діяльність. З 15 грудня 2017 року - став партнером Адвокатського об’єднання "Barristers".

В жовтні 2016 року організував та став співзасновником Адвокатського об’єднання "Пономаренко та партнери". Водночас зборами Ради партнерів, був обраний Головою Адвокатського об’єднання (Керуючим партнером) "Пономаренко та партнери".

В листопаді 2010 році склав іспит та отримав свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю № 1961 від 30 листопада 2010 року.

В червні 2007 році організував та став співзасновником Юридичної фірми "Прайм Юріс". Водночас зборами Ради партнерів, був обраний Керуючим партнером Юридичної фірми "Прайм Юріс" і перебував на цій посаді до серпня 2016 року.

З березня 2006 по травень 2007 року працював в Юридичній фірмі "Юрлайн".

З лютого 2005 року по березень 2006 року працював судовим консультантом Юридичної клініки "ProBono" Одеської національної юридичної академії.

За час своєї професійної діяльності набув членства в таких організаціях.
Спілка юристів України.
Колегія адвокатів Одеської області.
Комітет захисту професійних прав адвокатів та реалізації гарантій адвокатської діяльності Ради адвокатів Одеської області.
Голова Одеського відділення Всеукраїнської громадської організації "Асоціація адвокатів України".
Комітет захисту прав адвокатів та гарантій адвокатської діяльності, секція роботи з регіонами та зверненнями до комітету Національної асоціації адвокатів України.

В період адвокатської діяльності був нагороджений:
Подякою НААУ за сприяння розвитку та зміцнення адвокатури в Україні, сумлінну і плідну працю, спрямовану на захист Конституційних прав громадян і зміцнення законності, високий професіоналізм та постійне вдосконалення адвокатської майстерності.
Подякою НААУ за високий професіоналізм, дотримання Правил адвокатської етики, відданість обраній професії, за активну аналітичну та інформаційно-просвітницьку діяльність, вагомий внесок у справу утвердження принципу верховенства права і законності.
Подякою Президії об’єднання адвокатів "Одеська обласна колегія адвокатів" за високий професіоналізм, дотримання Правил адвокатської етики, відданість обраній професії, вагомий внесок у справу утвердження принципу верховенства права і законності та з нагоди державного свята – Дня адвокатури.
Медаллю та сертифікатом Центру міжнародного правового захисту до 25 років з Дня Незалежності України.
Подякою Асоціації правників України за участь у якості судді XII Всеукраїнських змагань з кримінального права та процесу "Майстерність судової промови".
Подякою Національного університету "Одеська юридична академія" за участь в якості експерта у Всеукраїнській школі з кримінальної юстиції ім. В.П. Колмакова.
Подякою Факультету адвокатури Національного університету "Одеська юридична академія" за тісну і продуктивну співпрацю в організації науково-практичних заходів.
Дипломом Асоціації правників за участь у V Всеукраїнських судових дебатах з цивільного права та процесу імені Станіслава Дністрянського.
Грамотою Національного університету "Одеська юридична академія" за участь в V Міжнародній науковій конференції "Адвокатура: минуле та сучасність".
Нагородою Асоціації адвокатів України "Адвокат року 2018" з кримінального права.
Нагородою Асоціації адвокатів України "Кращий голова відділення ААУ".

Освіта. У 2008 році отримав диплом магістра права з відзнакою Одеської національної юридичної академії (на сьогоднішній день Національний університет "Одеська юридична академія"), за спеціальністю - правознавство.

Після закінчення Одеської національної юридичної академії став аспірантом кафедри права інтелектуальної власності та корпоративного права Одеської національної юридичної академії.

У 2018 році став аспірантом кафедри кримінального процесу Національного університету "Одеська юридична академія".

Контакти
E-mail: [email protected]