Про автора

Євген Петрик Директор ТОВ "Емкон"

Професійна діяльність. У липні 2009 року заснував компанію "Емкон", яка спеціалізується на консалтингу у сфері корпоративного управління та розкриття інформації. У компанії "Емкон" займаюсь напрямом корпоративного управління (приведення діяльності акціонерних товариств у відповідність до Закону України "Про акціонерні товариства", реорганізація акціонерних товариств на інші організаційно-правові форми, збільшення (зменшення) статутного капіталу акціонерних товариств тощо) та є ідеологом більшості проєктів компанії.

У 2007 році ДУ АРІФРУ при тісній співпраці з Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку, було запущено загальнодоступну інформаційну базу даних ДКЦПФР про ринок цінних паперів (http://www.stockmarket.gov.ua/), яка успішно функціонує та є основним джерелом корпоративної інформації щодо емітентів цінних паперів в Україні.

У 2006 році вдалося вивести інформаційний портал http://smida.gov.ua, який підтримується ДУ АРІФРУ, на лідируючі позиції серед інших подібних інформаційних ресурсів в Україні.

З травня 2005 по липень 2009 року очолював Державну установу "Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України" (ДУ АРІФРУ).

До 2005 року працював у сфері інформаційних технологій.

Контакти
E-mail: [email protected]