Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
20.10.2014 21:05

"Нові регіони" нак підході

Кандидат філософських наук, доцент

Вибори і монополізація влади

Шановні співвітчизники! Ще раз звертаюсь до вас з проханням дуже відповідально віднестись до свого особистого голосування. Справа в тому, що спроба прийняти Закон щодо голосування в зоні АТО був черговим кроком Порошенка на шляху створення послушної коаліції. Як будуть голосувати в АТО, а вірніше, які будуть результати голосування, відомо і сьогодні: 90% будуть голоси за Порошенка і Яценюка. Про це свідчить і нетерплячка створити коаліцію ще до виборів, без наданого їм права на це нами, виборцями. Якщо це відбудеться, то через півроку-рік нам знову прийдеться виходити на майдан, а дуже не хотілось би.

Не буду наводити аргументів, бо формально на кожний аргумент завжди можна найти контраргумент. Тому я надіюсь тільки на розуміння українців того, що ні в якому разі не можна допустити відродження одностайного президентського, а по суті, кишенькового парламенту. Найбільш позитивним результатом виборів було би створення потужної фракції «Батьківщини», яка, щонайменше, не дасть можливості представникам олігархії знову узурпувати владу.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]