Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
08.08.2014 18:24

Хочу власне професійне свято. І навіть знаю коли

Ексвиконавчий директор Transparency International Україна

Я хочу власне професійне свято. І буде воно в день ухвалення закону про Антикорупційне бюро. Це орган, який буде мати достатні повноваження, незалежність та ресурси аби притягати до кримінальної відповідальності корупціонерів у владі. Не дрібних риб, а пос

За фахом я будівельник. І в цю неділю у всіх будівельників професійне свято.

А ще я колись вчився на юриста. У них свято у жовтні. Я багато працюю з чиновниками, колись навіть ним був. Трошки. Але на все життя вивчив, що день державного службовця у червні.

А ще я щодня борюся з корупціонерами. Тому не байдужий до Міжнародного дня без корупції. Він відзначається по всьому світу у грудні. 

2.jpg
Та все одно я хочу власне професійне свято. І буде воно в день ухвалення закону про Антикорупційне бюро. Це орган, який буде мати достатні повноваження, незалежність та ресурси аби притягати до кримінальної відповідальності корупціонерів у владі. Не дрібних риб, а посадовців рівня міністра, депутата чи судді.

Законопроект вже от-от як буде погоджений Урядом, Адміністрацією Президента і фаховою громадськістю. А далі президент внесе його у парламент на голосування. Хоч і маленькі та є шанси проголосувати його ще цим складом депутатів. Тобто встигнути до очікуваних парламентських виборів у жовтні.

Тож я хочу професійне антикорупційне свято, яке б відзначалось у день прийняття закону про Антикоурпційне бюро. І якщо депутати проголосують швидко, то є всі шанси, що свято припадатиме й на теплу пору.

От радість нам буде!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]