Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
18.12.2013 23:37

З любов'ю до Батьківщини. За гроші

Ексвиконавчий директор Transparency International Україна

Скільки це буде коштувати? Мільйонів 70-100 сумарно. Доларів, певна річ. А потім ще років по 5 для всіх організаторів скупки. Та чого не зробиш заради Батьківщини. Правда, Арсенію Петровичу?

image.jpg
image.jpg
image.jpg
Арсеній Яценюк, лідер Батьківщини, на останньому брифінгу в парламенті заявив, що опозиції залишилось зібрати 9 підписів за відставку Уряду Азарова. Нагадаю, мінімально потрібна кількість голосів за це рішення - 226. Вся ж опозиція може розраховувати не більш як на 190 гарантованих багнетів. 

То де взяти решту? Особливо в ситуації, коли представники більшості навіть з почуття солідарності з опозиціонерами не готові голосувати проти волі Баті та його бояр.
 
Відповідь, на диво,  підказали самі регіонали. Вони вже почали масовану медіа атаку в стилі "опозиція скуповує голоси позафракційних по мільйону за тушку". 

А чому б ні? Проституцію можна або заборонити, або легалізувати. Щоб потім контролювати. Чим політична корупція краща за проститцію? Як на мене, нічим.

Тож, що опозиція може зробити? Купити собі пару десятків голосів регіоналів і відправити Янича на заслужений відпочинок. А потом прикупити ще з півсотні регіоналів та відновити конституцію 2005 року. 

Скільки це буде коштувати? Мільйонів 70-100 сумарно. Доларів, певна річ. А потім ще років по 5 для всіх організаторів скупки. 

Та чого не зробиш заради Батьківщини. Правда, Арсенію Петровичу?
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]