Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
07.03.2015 12:36

Рука руку миє!

Народний депутат України VII скликання (2012-2014)

Із судовою гілкою влади необхідно терміново приймати кардинальні рішення. Це є знущанням, коли стара суддівська система, старі суддівські кадри приймають рішення по суддях, які вірою і правдою служили старому кривосуддю.

Із судовою гілкою влади необхідно терміново приймати кардинальні рішення. Це є знущанням, коли стара суддівська система, старі суддівські кадри приймають рішення по суддях, які вірою і правдою служили старому кривосуддю. Яскравий приклад: вчора суд не підтримав клопотання обвинувачення про обрання міри запобіжного заходу (тримання під вартою) для судді Сергія Вовка, який засудив, який знущався в судовому процесі (на догоду режиму Януковича) над Юлією Тимошенко.

Коли ми, народні депутати, підчас Революції Гідності, приймаючи участь у судових засіданнях, де обирали міру запобіжного заходу на 60 днів тримання під вартою простих мітингувальників, автомайданівців – чому ви, судді не дотримувались присяги? Чому, Ви, опускаючи очі, виносили рішення на догоду бандитському режимові? А зараз, Ви такі принципові, такі законослухняні?

Висновок один: ви захищаєте свою корумповану систему! Рука руку миє! Включилась корпоративна солідарність!

Переконаний, перша реформа, яка потрібна Україні: заміна всього суддівського корпусу в Україні! На це потрібна рішучість, тобто політична воля вищого керівництва країни!
Успішність цієї реформи є ключовим в подоланні корупції!

P.S. В березні 2014 року, після Майдану, я як народний депутат України, учасник багатьох судових засідань над нашими активістами, звернувся до Вищої Кваліфікаційної Комісії щодо дисциплінарних проваджень по 18-ти суддях. Тільки в лютому 2015 року на моє звернення пішли відповіді по початку розгляду мого депутатського звернення. По деяких вже відкриті дисциплінарні провадження. Найближчим часом проінформую громадськість про перебіг розгляду ВКК мого звернення. 

Сподіваюсь, що отримаю позитивні рішення як ВКК, так і ГПУ і ВСУ, а опісля і Верховної Ради України (як це було цього тижня по трьох суддях сумнозвісного Печерського суду).

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]