Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
26.02.2015 11:40

Критичний курс, або як Сєня рятує імідж

Народний депутат України VII скликання (2012-2014)

Вчора ми побачили дії голови Кабміну, активні дії, але, по порятунку не економіки України, а власного іміджу. Дійсно, за час (вже другий уряд очолює) перебування в кріслі Прем'єр-Міністра України більше року Арсена Яценюка, Україна отримала НЕБАЧЕНУ деваль

Вчора ми побачили дії голови Кабміну, активні дії, але, по порятунку не економіки України, а власного іміджу.

Дійсно, за час (вже другий уряд очолює)  перебування в кріслі Прем'єр-Міністра України більше року Арсена Яценюка, Україна отримала небачену девальвацію гривні.

PR - це добре, для Сєні. Але - цей PR б'є по кожному з українців.

Ми, останнім часом, справедливо критикуємо відсутність інформаційної пропаганди української влади, особливо, на фоні активної пропагандистської війни Росії проти України. Але, одночасно бачимо як наші українські канали "успішно" формують суспільну думку про тих, хто впливає, або формує редакційну політику каналів. Знаємо, кого пропагує ICTV, знаємо, кого "5-й", кого "Україна", але, й дуже добре бачимо, що "1+1" "благоволить" Сєню. 

Любимий українцями, патріотичний канал, підставляє себе "надмірною" толерацією до голови Уряду.

Прорахунки Яценюка очевидні. Провал рейтингу партії "Народний фронт" це підтверджує. Не тим шляхом пішов Арсеній. 

Забув, а, може і не вивчив, що влада – це слуга народу. Саме Кабмін відповідає за стан гаманця українців. А не народ забезпечує стан гаманця влади .

Аргументи, що у нас війна не сприймаю. Війна не є тотальною по Україні! Так займіться, Арсенію Петровичу, економікою України поза Донбасом! Чому постійно у Вашому уряді виникають корупційні скандали? Останній в Державній Фіскальній Службі. Хіба не Ви пропонували цих керівників?

Тому, "похід" Яценюка до Президента України і виклик Гонтарєвої розцінюю виключно як PR Яценюка по врятуванню іміджу керівника Уряду, який абсолютно не контролює виконавчої влади в Україні, а також фінансової ситуації в економіці. 

Його мета - перекласти відповідальність за ситуацію в країні на Порошенка, оскільки, саме він пропонував Гонтарєву на голову НБУ. (Абсолютно її не толерую, вважаю, що вина НБУ ключова).

Яценюк розуміє, що всі очікування людей на покращення, пов'язані із Порошенко (як всенародно обраним та Головнокомандувачем), а тому, саме на нього хоче перекласти відповідальність за провали в економіці.

Підло це! Хочеш виправити ситуацію, роби це не публічно! В тебе достатньо для цього можливостей. Ти - керівник уряду! Працюй! У тебе - коаліція у ВРУ! 

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]