Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
19.02.2016 17:22

Радий, що С. Таруту… обікрали

Справа не в моєму злорадстві...

                 Чесно кажучи, мене обурила цими днями безсовісна й зухвала відвертість донецького багатія, підручного пана Ахметова Сергія Тарути, який даючи оцінку діяльності членів уряду А. Яценюка найвищий бал – четвірку, поставив панові Авакову. У відповідь на запитання одного з телеканалів. Мовляв, у ним очолюваному міністерстві відбулося стільки новаторських реформ, змін на краще. Що, звичайно, є абсолютною неправдою. Окозамилюванням. Я зібрався було навіть написати пост зі спростуваннями цього баламутства, позаяк тільки сліпий не бачить, глухий не чує, що результатом так званих змін МВС в останні місяці стала грандіозна хвиля крадіжок, не розкритих злочинів, у тому числі й тяжких, які буквально накрили суспільство. МВС показує сбе, як найбільш небоєздатною структурою до останніх викликів життя. Через це Україна у справі організації захисту особи громадянина, його майна, охоронюваних прав та свобод скотилася до рівня племені людиножерів. І навряд чи можна взяти ситуацію під контроль зусиллями тих керівників, які допустили це. Без революційних змін у структурі, у керівництві міністерством.

                А ось відповідь на питання, чому так говорив пан Тарута з’явилася несподівано швидко, в пору останнього (16 лютого ц.р.) голосування за довіру уряду. Всі люди Ахметова в парламенті, напевне, за відповідною командою, підтримали крадія Яценюка, який своїм невіглаством на посту прем’єра довів народ України до зубожіння. Припускаю, що лише заради того, аби не померти з голоду, багато людей стали на шлях крадежів і злодійщини. І це справжня трагедія України. До того ж, з’явилося безліч публікацій у пресі з доказами тісної співпраці нинішнього Кабміну з донецькими, які вчора були опорою В. Януковича. Ось справжня ціна «четвірки» від С. Тарути.

                Я хотів написати про те, що, на скільки знаю, все добро, як і свою персону, пан Тарута надійно охороняє спеціально навченими людьми: статки це дозволяють. Ось чому йому здається, що Аваков усіх правопорушників приборкав. Аж сьогодні з’явилося повідомлення про те, що будинок нардепа Сергія Тарути нахабно обікрали. Пропали гроші, банківські картки.

Одне слово, вийшло на четвірку. Думаю, що якщо й далі потрудиться Аваков з залітними грузинськими дівчатками - буде й на "відмінно". І тут справа не в моєму злорадстві, а в тому, що все в житті має свою ціну. І публічна брехня також. За неї, трапляється, іноді треба відповдати. Навіть у такий дивний спосіб.

            Загалом усе це вельми прикро. Але я водночас, не скрию, і радий тому, що подібне сталося – не збідніє олігарх…. Нехай хоч трішки побуде в ролі тих, кого ошукали, кому тепер потрібно віднайти вкрадене. Побачимо, як спрацює розхвалена ним поліція... 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]