Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.

Хто раз вміє обдурити, той багато разів ще обдурить...

       Зрада завжди підла і підступна. Як і ця: кримські татари, які мовбито здійснюють блокаду окупованого московітами півострова, по-ренегатське продажно прогнулися, дозволили подати електроенергію до Криму. Нехай  і однією лише ЛЕП 220 кВ «Каховська – Титан», але по-відступницьке  віроломно. Смороду стільки, що варто не лише закривати носа, а й гидко відвертати голову від таких союзників у боротьбі проти віковічного ворога українців. І це саме тоді, коли облога озброєного ворога почала давати доволі помітні результати. Коли стало всім без винятку, мабуть, зрозуміло, що Криму не обійтися, не прожити без  материнського лона України.

           Утричі бридкіше сприймати цю зрадницьку ретираду уяснивши, що за цим стоїть осоружний грошовий мішок олігарх Д. Фірташ, який приніс Україні вже стільки  різноманітних бід. Адже це саме йому належить підприємство «Титан» на півострові, куди подається енергія за відступницьким кримськотатарським проектом.  Невже купилися за калим? Піддалися на вмовляння безпросвітного торгаша і змовника П. Порошенка, якого шантажує підступний мільярдер можливістю оголосити певний компромат проти глави держави? Чи повірили «блокадники» в ту бузу, що начебто станеться екологічна катастрофа на очисних спорудах підприємства, якщо не запустити механізми? Але чи може вже бути більшою біда від тієї жахливої реальності, що в Криму хазяюють окупанти?

           Мені надзвичайно важко зрозуміти це, адже я написав чимало статей, видав ряд постів блогу, не раз заявляв в ефірі телеканалу 112.ua про те, що «кримські татари це єдині справжні українці в Україні», що вони своїми рішучими і безкомпромісними діями заявляють про свій високий переконаний український патріотизм. Визнаю нині: жорстоко помилявся. На жаль. Праві були московіти, які десятиліттями стверджують, що ці люди здатні на зради. І відповідно ставляться до них.

   Абсолютно підтримую бійців «Правого сектору», які на знак протесту проти зради кримських татар зняли фізичну блокаду Криму. З такими друзями не потрібні й вороги…

ПРИКРО ВИЗНАВАТИ, ЩО СИТУАЦІЮ ЗНОВУ ВИГРАЛИ МОСКОВІТИ. ВОНИ, УСТАМИ СТАВЛЕНИКА ОКУПАНТІВ У КРИМУ АКСЬОНОВА ЗАЯВИЛИ, ЩО ЇМ НЕ ПОТРІБНА УКРАЇНСЬКА ЕЛЕКРОЕНЕРГІЯ.   Так що радійте кримськотатарці. Зрада логічно привела вас до багна…

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]