Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
23.02.2015 09:23

Чий шоколад подають у Кремлі?

Тільки тоді можна сподіватися на будь-яке вирішення проблеми вогненного Донбасу, коли за розв'язання збройного конфлікту візьмуться гаранти української безпеки Будапештського (1994 р.) меморандуму - США та Великобританія, а не друзі Путіна з "нормандського

Страшно жити в державі, якою керують люди немовби без кебети. Без здорового глузду. Бездумні піарники, за безтолковість і пожадливість до слави та грошей яких плата йде людськими життями. А головне брехливі і такі, котрі абсолютно не відповідають за свої рішення. 
Пригадаймо, як розхвалював верховний головнокомандувач блискучу операцію українських військових зі здачі Дебальцевого. Це ж треба було додуматись до того, щоб співати діферамби за відступ!? Геній нової військової стратегії… В унісон йому Генштаб через глашатая В. Лисенка, якому нині вірити все одно, що російському телеканалу Лайф Ньюс, заявляв, мовбито в новому ганебному «котлі» загинуло всього 22-оє наших вояків. 
Брехня! Полягло людей ледве не в вісім разів (!) більше. І це ще не всі останки знайдено. Про це читайте тут, а також ТУТ.
А скільки загублено техніки! Тієї, кошти на котру по крупиці збирали люди, буквально відриваючи від свого рота. Найстрашніше, що відповідальності нуль. Трагедія Дебальцевого, як і Іловайська спускається на гальмах. Бо як же зривати погони, саджати за бездумність і конкретну зраду на полі бою генералів, які є найближчими родичами кумів (П. Литвин), чи просто близьких знайомих. Ось чому тисячі молодих людей втікають, переховуються від військоматівських повісток, спішно виїздять за кордон. З такими батьками-командирами, державними мужами одна дорога – на цвинтар… І це болить найбільше, позаяк кожен, хто українець повинен захищатти свою Вітчизну. Неадекватна влада погасила в народі пасіарність, яка ще нещодавно жила в людях.
Будьте певні, що ситуація ускладниться після нового кроку «мудрого миролюбства» - відведення важкої техніки ЗСУ з зони конфлікту. Будьте певні, що терористи приберуть своє озброєння з одних позицій і переведуть на інші, можливо, й на ближчі до зони конфлікту. А піарники-миролюбці справді вчинять так, як їх надурили зробити в Мінську. 
Як взагалі можна було щось домовлятися з бандитом про складання-відведення зброї, якщо він ввірвавшись в твій дім захопив уже одну кімнату, і нахабно й беззастережно тисне далі на захоплення нових територій. Всі ж жертви, про які йдеться вище, «здобуті» в результаті «перемир’я» імені Порошенка. 
Як усе це оцінює народ?
Учора в тролейбусі люди, немовби на мітингу просто таки кричали. Стверджували: треба з кожного похорону, який відбувається в результаті здійснення політики перемир’я з бандитами, по одному вінку складати під вікна автору такої людиновбивчої політики. Який у міжнародних актах не вимагає виведення чужих військ, чужої техніки з нашої території, а укладає угоди на дальший відступ від кордону України. Відбувається щось просто таки іреальне. А різні пискаті заступники глави адміністрації з усіх телеканалів без угаву розказують про «перемогу» дмпломатії, їхньої "блискучої команди переговорників". Їй, право, якась комедія божевілля... 
А гроби, сотні гробів щомісячно, куди віднести в вашому реєстру успіхів, панове? 
До оскоми на зубах пишу і заявляю на телебаченні: формат перемовин «нормандського варіанту» - це вірний програш України. Німеччина і Франція, в інтересах свого вітчизняного бізнесу, який тісно пов'язаний з Росією, здає і далі беззастережно здаватиме Україну по шматку, лиш би на певний час умиротворити агресора. Вони на все закриють очі, лиш би не бити горшки з Кремлем.
Якби на місці Барака Обами був, приміром, президент Рональд Рейган, Україна вже давно була б відновлена в кордонах до березня 2014 року. Хоч би й силою американських морських піхотинців. 
Є одна людина в світі, (звісно ж, на моє приватне переконання), хто може допомогти Україні, в тому числі й вплинувши на рішення нинішнього господаря Білого Дому, щодо надання Україні допомоги з відповідною зброєю, це прем’єр-міністр Великобританії Девід Камерон. Смілива, рішуча людина. Яка краще за всіх інших світових політиків знає глибину чорної душі головного кремлівського стратега. У нього на столі давно лежать дані королівської розвідки МІ-6 щодо того, хто зривав будинки в РФ свого часу та для чого і хто доставляв полоній до Лондона на знищення ворогів Адольфа путлера.Не даремне він цими днями віддав наказ спеціальним органам посилити контроль за всіма російськими шпигунами, які діють в Англії, а безпосередньо сьогодні, 23 лютого ц.р., виступаючи в палаті представників віддасть конкретні вказівки щодо посилення засобів безпеки відносно Росії. Слідкуйте лишень за новинами.
Однак наші правителі чомусь стороняться цього політика. Думаю тому, що він прямий і відвертий. Сер Камерон і Порошенка може запитати: «чому твій шоколад на столі Путіна?»
Напевне, залучати Великобританію до розв’язання конфлікту панові Порошенку забороняє не хто інший, як … В. Путін. Особисто від якого залежить розвиток приватного бізнесу українського мільярдера. Путін для нього людина, якій він платить податки зі своєї кишені. Скільки? А ви підрахуйте, якщо за останніми даними фабрика «Рошен», котра на повну потужність працює у Липецьку, виробляє продукції, що складає аж сім відсотків від всього кондитерського ринку РФ. В Росії, не забувайте, не 43 мільйони населення, як в Україні, а мешкало там 146 270 033 людини за станом на 1 січня 2015 року. 
Така ось сумна арифметика відвертої зради інтересів українського народу. Це попри показні покладання свічок пам’яті загиблих, до вставання на коліна. Бо якщо почати важити-гадати, приміром, скільки боєприпасів можна придбати на сплачені «Рошеном» у російську казну кошти, то можна договоритися до того, що і Іловайська і Дебальцевська трагедії фінансовані якраз особисто нашим «голубом миру». Але я так не стверджую – не рахував… 
Я знаю інше. Подібного лицемірства, двоєдушності, фальші ще ніде не було в світі. З розвитком бізнесу на воюючій стороні. І про це знають всі, а мовчать. Навіть Янукович подібного собі не дозволяв.

Одне слово, тільки тоді можна сподіватися на будь-яке вирішення проблеми вогненного Донбасу, коли за розв'язання збройного конфлікту візьмуться гаранти української безпеки Будапештського (1994 р.) меморандуму - США та Великобританія, а не друзі Путіна з "нормандського квартету". Коли пан Порошенко перестане подавати шоколад з Липецької фабрики "Рошен" до кремлівського столу...

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]