Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.

Ті, хто вбивали за містом генерального директора горлівського шахтарського обєднання "Артемвугілля" Миколу Алишева з бандитів і убивць, завдяки новому закону України про особливий статус окремих районів Донбасу стануть офіційними міліцонерами, прокурорами,

   А нічого хорошого. Ситуація лише погіршиться і насамперед на грані громадянського протистояння. Позаяк основна частина суспільства після шулерського голосування за продавлювання явно антиукраїнського закону про особливий статус окремих районів Донбасу чітко зрозуміла: нова влада ні перед чим не зупиниться заради здійснення своїх цілей. Ви ж, сподіваюся, чули з головного крісла в  переповненому парламенті вигуки на фальцеті: «Ми недопустимо… ми не дамо…» А табло сесійної зали не показує того, хто і як голосує. Лише видає жаданий для влади «кінцевий результат». Де гарантія того, що він був не запрограмований завчасно, не залежно від того, хто і як тиснув на кнопки. Одне слово, автоматика на службі «правильного» управління державою!

    Усе ж подібне в цілому, явно удосконалена форма народовладдя від пріснопам'ятного Йосипа Сталіна: не так важливо хто і як голосує, актуально те, хто і як підраховує. Ось і підрахували. А загалом організатори парламентського дійства 16 січня 2014 року, які «прочавили» крізь заблокований опозицією парламент диктаторські закони за завданням В. Януковича виявилися вчора явно дітьми в порівнянні з нинішніми ряженими «демократами». Оце командна робота, насамперед недавно ще флегматичного «Удару».

      Бачив на одному з телеканалів, як лукаво бігають очиці у народного депутата Віктора Чумака, котрий намагався переконати в необхідності увіковічення влади ДНР і ЛНР на тимчасово окупованих терористами і російськими спецпідрозділами територіях. В тому, що це принесе мир і спокій в анклаві. Тоді, коли бандити стануть міліціонерами, прокурорами й суддями. Коли наркомани і люмпен почне офіційно правити в Донецьку й Луганську іменем закону України. Заяви тріскотливих сорок типу Ірини Геращенко та Юрія Луценка я вже й не беру до уваги. Бігають по телеканалах, як Настя в коноплі, язиками мов ціпом молотять. Ви тільки вуха підставляйте…  

     Нам торочать про те, що в новому каноні ніде й не згадуються ні ДНР, ні ЛНР. Та хіба ж справа в назві, панове? У тисячу крат важливіша суть від імені.  А вона у тому, що в регіоні вже убито тисячі, поранено ще більше людей. Що обстріли, не зважаючи на так зване перемир’я, ні на мить не вщухають, що  так звані ополченці нахабно сміються з того закону, котрий прийняв український парламент через коліно, волею глави держави і його опричників.

  А що таке влада бандитів і як вона насправді ставиться до керівників українських державних організацій та установ, їх керівників, зокрема, можна запитати у мого давнього приятеля Миколи Олександровича Алишева. Свого часу ми з ним поспіль працювали в Мінвуглепромі. Я прес-секретарем, він – радником міністра. Без малого рік тому його призначили генеральним директором державного підприємства «Артемвугілля» - базованого в Горлівці, в самому серці терористичної зарази. В один із весняних днів окупації на офіс шахтарів налетіли бандюки, вхопили генерального директора і повезли за місто. Почалися знущання, страшенні побої з вимогою віддати гроші підприємства на потреби нової влади. Але де їх було взяти, коли навіть на оплату праці гірників не вистачало, без дотацій з Києва. Однак, хіба ж вони слухали? Якщо шахтарський «генерал» - значить у нього обов’язково повні кишені зелені, - така їх хвороблива уява щодо персони Миколи Алишева. На кожне пояснення, заперечення – побої прикладами в голову. Закінчилося тим, що непритомного, скривавленого М. Алишева вкинули до ями і наказали: викуп – десять тисяч доларів США, інакше тут помреш...

     Гірники об’єднання по червінцю збирали калим бандитам, і тільки тоді, коли принесли потрібну суму за керівника, карета швидкої допомоги забрала жертву розбою до реанімації зі страшенним струсом мозку, багатьма переломами кісток. Нині він у Києві, дещо відійшов від шоку, управляє об’єднанням по телефону з лікарняного ліжка. Невже ж пан Порошенко і його наближені вважають, що прийнявши закон про особливий статус окремих регіонів Донбасу цим вони вирішать проблему розбоїв, мародерства, наруги над  українськими дерслужбовцями, захистять того ж таки Миколу Алишева від бандюків? Навпаки, своїм вердиктом вони амністували злочинців, бо ж генерального директора справді не вбили. Тільки здорово покалічили. А це означає, що крові на їх руках начебто не має. Тим самим, Київ посприяв узаконенню грабежів, розбоїв, свавілля терористів. А ті, хто вивозив Алишева за місто тепер офіційно стануть «правоохоронцями». І знайди на них управу. Перевиховай їх.

     Дикунство двадцять першого століття!

    Думаю, що все це закінчиться вельми плачевно для нинішньої влади. Патріоти, які вмирають за честь своєї території і свободи на Сході України новим гендлярам від політики не простять. Батальйони правосекторівців, свободівців і інших націоналістів, які сприймають вчорашній парламентський фінт влади, як відверту зраду інтересів України, можуть повернути зброю проти київських гендлярів. Звісно ж, оголивши фронт у Донбасі. І тоді вже точно не поминути жорсткого громадянського протистояння в суспільстві. Конфлікт зможе вилитись за межі донбаського анклаву. Від чого смачно потиратимуть руки у Кремлі.

     А загалом усе йде до того, про що з весни затято стверджують астрологи, яким я, приміром, безмежно довіряю: листопад-грудень 2014-го року стануть порою найбільшого випробування для України.

     Хто винен в цьому – вирахуйте самі… Чий же же це проект насправді? Кремля? Але чому ж тоді з прийняттям учорашнього горе-закону привітав українців Держдеп США?

    Ось що буде далі…

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]