Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
13.09.2014 12:23

На європейському мейнстримі знову гальма і відверті зради

Ви Клімкіну довіряєте? А я зовсім ні...

   Торгаші, які прийшли до влади на Печерських горбах у Києві здають Україну частинами й у роздріб, в обмін на таємні домовленості. Під час секретного перешіптування по телефону з кремлівським коротуном і через втрату позицій держави у Євросоюзі. Нічого дивного: спекулянти ніколи не заспокояться аж до тих пір, поки є вільним хоча б один квадратний метр нашої незалежної території і живим залишається бодай кульгавий українець. Тваринний інстинкт – продати, обміняти на власні преференції, ось їхній внутрішній мейнстрим… (Ме?йнстрим (англ. mainstream — основна течія) — термін, що позначає переважний напрямок у певній галузі…)

    Їхній напрямок – за дорогу плату лягти під Москву. Що й зробили учора, відтермінувавши за домовленістю з РФ і ЄС введення в дію  режиму вільної торгівлі між Україною та Євросоюзом  до січня 2016 року. Це, як мінімум. Що буде далі, тільки сам Бог знає. Але будьте певні, що Кремль свого не проспить. Дайте їм лишень трішки часу. А до 2016-го його явно вистачає, аби за сприяння своєї п’ятої колони в Україні, сателітів у Європі знову відтермінувати час вступу в дію асоціації, якщо до того часу при таких як нині маємо вождях-правителях Московщина зовсім не проковтне Україну з потрухами.

   У такому разі дозвольте запитати: а за що ж тоді наші патріоти йшли проти куль снайперів на Майдані? Саме за це й ратоборствують вони й нині, ледве не щодоби помираючи на бранному полі Сходу України, - якраз, підкреслю, за європейський  мейнстрим держави. А торгаші при владі вже це все успішно здали ворогам нашим. Як Янукович з Азіровим у листопаді 2013-го, тепер бравурно порошенківці в один голос заявляють на всіх телеканалах: на європейському шляху гальмуємо! Почекаємо з моря погоди, благословення від ординського «руського міра», аби розпочалися дії режиму вільної торгівлі між Україною та Євросоюзом.

  Одне слово, приїхали.  Злізайте українці. Хутір Михайлівський. Далі знову Москва.

   А взагалі, чому проблемами української євроінтеграції переймається Кремль? Чому саме він редагує договірні ситуації на нашій європейській дорозі? Чому Путін вирішує до якої папки на столі у Брюсселі має лягти документ про асоціацію України і ЄС? Хтось на таке питання міг би скласти відповідь? Це все знає тільки пан Порошенко.

     Він і його компанія тепер дурять нас усіх, як би сказав багатолітній дисидент радянських таборів Левко Лук’яненко, забамбулюють голови українців тим, що, мовляв, 16 вересня має відбутися історична подія – синхронна ратифікація угоди між Україною та  Євросоюзом. Подивіться, мовляв, півгодинне кіно і забудьте про Європу. А далі документ відкладуть до теки з написом «ХП». Що це таке? Читайте далі.

   Коли я тільки починав роботу в газеті, у нашого редактора на столі лежала папка з написом «ХП». Коли якась стаття, підготовлена працівником, йому не подобалася, він клав її до цієї теки, позаяк був людиною вельми скромною і не міг прямо заявити в очі журналісту, що написане ним - банальна дурня. Тому доволі мирно казав: «Хай полежить!». Мовляв, поміркуємо, як згодом поставити цю писанину у номер. Насправді це була редакційна вигрібна корзина. З цього портфеля матеріали летіли лише в вогонь. Тому між газетярами ця папка називалася по-справдешньому – хрен піде! Так навсправжки перекладалися ті дивні «ХП».

    Ось і ліліПутін за сприяння наших торгашів і всяких москвичів там клімкіних, яких прилаштував пан Порошенко на вищих міністерських постах  в Україні (чи бува це не нова квота Кремля в теперішній київській владі?), поклав договір про асоціацію між Україною та ЄС до теки «ХП» у Брюсселі. Бо у п’ятницю, 12-го вересня ц.р., коли було прийнято рішення про зрадницьке відтермінування дії угоди на півтора роки, не в міру веселий, гордий, як піп у вівтарі,  міністр закордонних справ України П. Клімкін журналістам заявив, що це «історичне рішення Євросоюзу». Такої мудрості начебто ще й не було ніколи.

    Для кого ж воно, скажіть, історичне, як не для Москви!? Як, мабуть, і для справжніх роботодавців пана Клімкіна насамперед у Кремлі. Тому, що для України насправді це величезна, нічим невиправдана ганьба. Зрада надій і сподівань для кожного українського патріота. Гнила і підла Європа знову, вже в котре здала українців під дикій регіт путінівців.

   Приклад того, як мають діяти свідомі українці, показав заступник міністра закордонних справ України Данило Лубківський, який на знак незгоди з політикою Порошенків-Клімкіних на європейському мейнстримі подав у відставку.

   Так, гадаю, мають учиняти справжні патріоти. А ще правильно голосувати на виборах, щоб торгаші при владі отримали кукіль замість голосів. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]