Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.

На заході і в центрі України повстання мирних громадян привело до народовладдя, на сході – до захоплення влади бандюками. Причина цієї разючої відмінності – різна ментальність двох частин держави…

Найпершою на війні страждає правда. Нею маніпулюють, у неї стріляють. Її кривдять, фальсифікують. Як це, зокрема, активно вчиняє кремлівська пропаганда, видаючи замість істини спотворені фантасмагорії, витівки, які, здавалося б, розумні люди повинні були б і не брати до уваги, позаяк схожі вони на марення душевно хворих. Але ж ні, сі злісні байки, як не дивно подібне визнавати, окупували свідомість багатьох людей на сході України, котрі подібно до зомбованих піддослідних услід за каналами російського телебачення твердять явну дурницю про якихось там фашистів у Києві, про бандерівців при владі, міфічний Правий сектор. І про це затяті українофоби верещать, як порося, котре застрягло в плоті…

Мій приятель, професор філософії всю ситуацію пояснює так: "На заході і в центрі України повстання мирних громадян привело до народовладдя, на сході – до захоплення влади бандюками. Причина цієї разючої відмінності – ментальність двох частин держави…»

Іншими словами, одурманювання російськомовного сходу України досягла свого результату. Законсервовані в своїй совковій свідомості переважно манкурти, п’яниці та волоцюги, різноманітна бандота, яка молилася на свого "батю" Януковича, інспірована російськими шпигунами й диверсантами, на гроші тих, хто обдирав їх понад півтора десятка літ поспіль і змушений був тікати за межі країни від гніву народу, вирішили взяти владу в свої руки. Остання ластівка звідти – утворення якихось Донецької та Луганської народних республік, а тепер іще й Координаційної ради руху "Південь-Схід" на чолі з сумновідомим О. Царьовим .

Не можу це інакше назвати, як створенням на теренах України справжнього ворожого, під протекторатом Москви, Бандостану. Прикладів тому просто таки маса. Починаючи від того, що курортне містечко Донбасу Слов’янськ перетворено в справжню терористичну столицю Європи, а, можливо, і світу. За даними групи "Інформаційний опір" Дмитра Тимчука, яка є найбільш обізнаною в обставинах здійснення антитерористичної операції (АТО), тут нині зосереджено не менше півтори тисячі справжніх головорізів, під орудую російських спецназівців, котрі вміло дестабілізують ситуацію в регіоні. Це ж підтверджує і керівництво Національної гвардії та МВС України .

Донбас тероризують банди душогубців. Ось як виглядає зблизька так званий їхній спецназ . Вони не просто вбивають, а розпорюють животи тільки за те, що люди виступають проти здирання з державних установ українських прапорів, як учинили щодо депутата Горлівської міської ради Володимира Рибака ( читати тут ), п’яні сепаратисти в місті Брянка Луганської області розстріляли чотирьох хлопчаків за виголошене гасло "Слава Україні!", двоє з них померли … Центром Донецька, озброєні до зубів, роз’їжджають чеченські бойовики . За завданням Кремля убивці прапорщика ГРУ ГШ ЗС РФ І. Гіркіна (кличка – Стрілок) взяли в заручники офіцерів ОБСЄ – читати тут . А ще ж убили священика, розстріляли нізащо батьків на очах дитини , практично щодоби викрадають, катують людей … 13 травня із засідки розстріляли семеро бійців Національної гвардії.

Чи не досить прикладів для того, щоб зрозуміти політичній еліті, де знаходиться головне кубло справжнього неофашизму? Звісно ж, в Донбасі. А перегляньте стенограму останнього засідання Верховної Ради – ( знайдете тут ), ви не відчуєте того, що парламент стривожений ситуацією в цьому регіоні. Частина народних депутатів у свої виступах свідомо намагаються виправдати дії сепаратистів і навіть терористів, які ведуть відверте полювання на українських військових, учасників АТО.

Фракції Партії регіонів і КПУ фактично з парламенту аплодують кожному прояву жорстокості, насилля, які супроводжуються щодо українців у Донбасі, де нині небезпечно не те, що з’явитися з українською символікою, а навіть заговорити мовою титульної нації. Колишні апологети кривавого режиму Януковича не просто оживають після розгрому їх Майданом, а все вище піднімають голови, намагаючись змусити Україну стати на бік тих, хто перетворив регіон у Бандостан. Із їх уст жодного осуду сепаратизму, фактів тероризму, убивств українських вояків із-за спин прикуплених за гроші бомжів та пияків, психічно нездорових громадян  на яких опираються окупанти.

З’являється все більше фактів того, хто насправді, окрім В. Януковича і його посіпак, котрі дременули разом із ним за кордон, фінансує сепаратистів і терористів у Донбасі. Про Р. Ахметова, як касира бойовиків у російській «Незалежній газеті" 12 травня заявив самозваний «губернатор Донбасу» П. Губарєв . На засіданні погоджувальної ради ВР народний депутат України Валерій Мошенський цього ж дня заявив, що цих горлорізів на Луганщині спонсорує і  голова фракції Партії регіонів О. Єфремов.

Запитується: чи є в Україні Генеральна прокуратура, і чому вона мовчить?

Комуніст П. Симоненко вирішив навіть переплюнути кремлівську телепропаганду оббріхуючи з трибуни Верховної Ради України ситуацію довкруги штурму Маріупольського міського управління внутрішніх справ, де загинули люди. Хоча відомо, що саме комуністи в цьому місті організовували спротив АТО, бійці якої прийшли на виручку міліціонерам, на котрих напав керований російськими військовими спецзагін із 60 терористів, засланих із Слов’янська. Головну скрипку в блокуванні сил українських військових грали христопродавці місцеві комуністи на чолі зі своїм вождиком, депутатом міськради Дейнесом. У самому ж Слов’янську перший секретар міському КПУ А. Хмельовий головний в організації блокпостів і нападів на бійців Національної гвардії і внутрішніх військ, які ризикуючи життям зачищають Донеччину від бандитської нечисті. Дивіться відео сюжет із цього приводу .

Це ще потрібно з’ясувати чи не має на руках цього партійного юди з образом кривавого Леніна на партквитку під серцем, його друзів – комуноворогів незалежної нашої держави, крові українців, які боронять свою країну від їхнього "руського міра", проти якого повстав фактично весь світ. Адже, як зазначає  комуніст-українофоб А. Хмельовий, у рядах тих, які воюють проти українців багато вірних ленінців. Про це він, зокрема, хвалиться московській газеті "Взгляд" .

Чим це не докази, скажіть, того, що КПУ на боці сепаратистів воює проти України, аби раз і назавжди заборони це неонацистське партійне формування? Як бачимо, в вирішальну мить, як і при анексії Криму, місцеві осередки цієї продажної партії опиняються на боці ворога, окупанта. Напевне тому, що вся ідеологія КПУ глибоко антиукраїнська, антидержавницька. Ще з часів голодоморів, полювання на українських письменників, інтелігентів, тих, хто розмовляє українською. Для комуністів зореносна Москва, як Мекка для мусульман, а збирач імперського радянського ґрунту  Путін, як Ленін-Сталін в одному бузувірському клоні.

Тому так дико прозвучала у вівторок, 13 травня, в сесійній залі парламенту спільна заява фракцій КПУ і Партії регіонів про необхідність негайного припинення АТО. Позаяк, схоже, українські вояки плутають карти Кремля щодо розпалювання ворожнечі між сходом і заходом держави в зв’язку  зі створенням огнем і мечем Кремля якоїсь міфічної Новоросії. І ні словом ці діячі в драматичну хвилину української історії  не обмовилися щодо складання зброї самими терористами, зайдами з сусідньої держави, котрих уже сотні бігає по Донбасу, несучи загрозу всьому живому. Обійшли мовчанкою і злочинну роль Москви, яка здійснює тотальне переслідування і винищення представників української нації в регіоні. Як і те, що РФ зосередила під українськими кордонами немислиму кількість своїх збройних сил. Чи можна після цього цей парламентський альянс не назвати зрадниками, перевертнями з депутатськими значками?

Не просто дивує, а надзвичайно хвилює, болить, розкраює серце те, чому проукраїнські сили в Верховній Раді, маючи таку колосальну підтримку народних мас, усієї світової спільноти не ведуть наступ на позиції українофобів. Бо якщо по великому рахунку, тримаючи в своїх рядах народних депутатів таких запеклих ворогів усього українського, як Царьов, не забороняючи КПУ, яка кожним своїм подихом бореться проти суверенітету, територіальної цілісності України, і підстав для цього, до речі, є більш ніж досить, парламент перетворюється в політичний бордель.  Він нікому такий не потрібен. Його потрібно закривати, призначати нові вибори… 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]