Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
30.04.2014 22:37

Чому нашим міліцейським міністрам у Франкфурті так не везе?

Нова пригода з новим міністром внутрішніх справ, і знову у Франкфурті? Невже7

Є такий вельми брехливий російський телеканал    Lifenews , який зліпив новину про те, що начебто в аеропорту Франкфурта на борт літака не хотіли пропускати пана Авакова, громадянина України, та ще й до того ж міністра внутрішніх справ. Начебто за зовнішньою поведінкою вгледіли, що він буцімто був під міцним шафе. Далі буцімто з ним відбувалося не замало те, що з колишнім генеральним прокурором України В. Пшонкою, котрий не так давно намагався протиправно вилетіти з Донецького аеропорту.  (Ось ця новина, видана ввечері середи, 30 квітня).

Вірити їй, чи ні після того, як навіть у США заявили, що російські ЗМІ це машина брехні? Не можна скидати з рахунку той факт, що це міг бути звичайний, як тепер кажуть, фейк...

Рівно рік тому я був в аеропорту Франкфурта. Величезне місто з підземними вулицями й проспектами, якими рухаються виключно автобуси, котрі доставляють пасажирів до стоянок літаків. Мурашник, з якого щохвилини у різні кінці планети з потужним ревом вихоплюються величезні аеробуси. Під боксами в довжелезні черги вилаштовуються на посадку сотні людей, різного віку, різного кольору шкіри. Але всі неодмінно тверезі. Чому ж тут завжди напиваються до чортиків лише українські міністри? Чи можливо, це все таки чергова російська байка?

Відповідь на це питання з нетерпінням шукатиму у Фейсбуці нинішнього очільника МВС, який описує все, що з ним відбувається і те чого навіть наяву немає й не буває. Особливо ж, що стосується перемог на фронті погашення конфлікту у східних регіонах України.

Я ще раніше хотів задати публічне запитання, а тут така несподівана оказія випала з цією буцімто черговою свинською пиятикою у Франкфурті, якої, можливо, й не було. А яке, хто б сказав, відношення до повернення активів Януковича з Великобританії має керівник МВС, котрий покинувши такий пекельний розгардіяш у Донецькій, Луганській областях, де міліція масово зраджує присязі, переходить на бік терористів, є чимало нерозкритих убивств, захоплено десятки заручників, у тому числі й на рівні ОБСЄ, а він полетів писати Фейсбук-репортажі з Лондона?  Аж на дві доби! Якраз напередодні травневих свят, котрі, відомо, сепаратисти хочуть використати сповна для розхитування ситуації в регіоні. В якій іще державі, який би серйозний керівник за таких екстримальних умов відважився на подібне?  Що, скажіть, в Україні немає для цього керівництва Мінфіну, нарешті високопосадовців Генеральної прокуратури, якщо з англійського боку в нараді навіть візьме участь керівник МВС Великобританії Тереза Мей. Хіба у Лондоні не розуміють, яка критична ситуація склалася в Україні на кордонах з Росією, що міліцейський міністр повинен бути там, а не отримувати сонячні ванни на берегах Темзи!?

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]