Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.

Коли вже нарешті в цій "переможні" позі ми побачимо Турчинова, Наливайченка, Авакова, Парубія, а на додачу ще й заступника секретаря РНБОУ пані В. Сюмар, яка також організувала "переможне" інформаційне протиборство агресорам?

Ну, що, друзі, побачили наш спецназ (даруйте за смачний русизм у тексті) без штанів? Кому з цим не повезло, пропоную переглянути російський варіант версії цієї незмірної «перемоги СБУ в Слов’янську» - дивіться тут .

Як ви гадаєте, коли нам нарешті покажуть у цій позі панів Турчинова, Наливайченка, Авакова, Парубія, а поруч із ними ще й заступника секретаря РНБОУ пані В. Сюмар, яка начебто повинна була здійснювати інформаційний супровід  у пресі захисту інтересів України, який провалений також остаточно і безповоротно? Якщо ви хрестите ці мої слова,  молитесь на те щоб подібне  не сталося, я навпаки, їй-право, хочу, побачити таке кіно. Бо інакше, повірте, цих бездарів та ледарів ми не позбавимось. Ця п’ятірка невдах - справжнє горе нинішньої України. Їх можна спокійно віддати на перевиховання до  ГРУ ГШ ЗС РФ, особисто російським диверсантам Стрєлку і Бєсу зі Слов’янська.

Та й як, скажіть,  могло бути інакше з цим «спецназом», коли керівник антитерористичної операції пенсіонер В. Крутов уже чотири (!) доби поспіль, як стверджує все знаючий Д. Тимчук , котрий  очолює групу «Інформаційний спротив», геть не з’являвся в місцях проведення операції? Доблесні офіцери каліцтва заробляють,  кров, як водицю ллють, а генерали тим часом звитяжно холодну горілку п’ють…  Майже так, як у якійсь там бардівській пісні співається...

Якщо спецоперацію «Альфи» в Горлівці, в результаті якої троє  офіцерів СБУ скривавленими, побитими опинилися в руках терористів начебто здав «кріт» у вищому ешелоні цієї елітної служби, то де, скажіть, гарантія того, що в верхніх ешелонах влади не діє така ж сама скотина? Адже всі результати з захисту інтересів держави, за яку відповідають насамперед ці п’ятеро, чітко вказують на те, що з України вже здерли і те останнє , в чому ще поки що залишаються полоненні офіцери.  Чи не так, друзі?

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]