Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
13.04.2014 06:17

Київ – вставай! На Майдан вирушай!

Сьогодні, 13 квітня 2014 року, о 12.00, в центрі Києва, на звичному місці ВСЕНАРОДНЕ ВІЧЕ. Стривожений люд хоче запитати тих, кого ВОНА поставила до керма країни, і скільки можна зраджувати інтереси держави, української нації. Добитися відставки сірих, без

iiii

Баба з костурем принесла БІДУ до нашого дому. Вона, скориставшись перемогою Майдану,  розставила своїх бездарних, сірих прихвоснів на найвищі посади в державі. Вона диригує на РНБОУ.  Але дізнавшись про те, що народ не підтримує її на дострокових президентських виборах, схоже, вирішила провалити їх. При чому, віддавши в жертву частину території нашої держави.

Така думка побутує в народі. І, мабуть, не дарма.

На поталу ворогу йолопами від влади здано Крим. За цим же сценарієм безвольності, аморфності, повного розвалу силових структур, здачі об’єктів державного управління буквально перед одним-двома загарбниками, деморалізовані бездіяльністю влади силовики сходу розбігаються, віддають зброю ворогам України, котрі діють під ненависними чужинськими триколорами і власовськими стрічками кольору колорадських жуків. Керівництво східних  регіонів держави, не маючи ніякої підтримки з центру, буквально капітулює ще навіть до приходу російських диверсантів.

За здачу української землі, матеріальних цінностей, військової амуніції, за смерті українців у Криму від дій окупантів найбільшу вину несе бездарний тип на ім’я Олександр Турчинов. Вважаю, що ця людина має сповна відповісти за свою злочинну БЕЗДІЯДЬНІСТЬ. Свідомо вона вчинена, чи з якихось інших мотивів - має негайно з’ясувати слідство. Його необхідно терміново усунути від виконання всіх службових обов’язків. Верховна Рада України зобов'язана сьогодні ж задовольнити прохання О. Турчинова, який повинен скласти свої повноваження спікера парламенту.

Жодної години на посту міністра внутрішніх справ не можна залишати пана Авакова. Зрозуміла його роль на цій посаді. Він призначався ЇЇ «кАмандою» під вигуки протестів у Верховній Раді, як можна здогадуватися, з єдиною метою – замести всі сліди кримінальних справ у харківських судах. Завдання виконано – Вона вже геть чиста і пухнаста. Але Аваков завдав правоохоронній системі такого підлого удару в спину, який важко переоцінити. На посади керівників міліції, насамперед у проблемних регіонах сходу, Слобожанщини призначені люди, які не є патріотами держави, здають інтереси народу і України при першій же появі привидів із триколорами. Діяльність цієї людини на вирішальному моменті історії повинна скрупульозно вивчатися генеральною прокуратурою. Маючи на озброєнні понад 300 тисяч штиків, нічого не зроблено задля захисту інтересів держави і українського народу.

Дивна роль в усіх цих подіях із явною здачею завоювань українського народу першого віце-прем’єр міністра України, який в уряді А. Яценюка відповідає за діяльність силового блоку В. Яреми, особливо незрозумілою є поведінка із здачею Криму, втрати ініціативи наступу на сепаратистські дії антиукраїнських сил на сході і півдні держави секретаря Ради РНБОУ А. Парубія. Але своєю бездіяльністю вони вже скомпрометували себе.

Усе, терпіння скінчилося! Квартет цих людей потрібно негайно міняти. А. можливо, й не тільки їх. Це повинен визначити Майдан, як чистилище влади. Такі горе-керівники приведуть нас до остаточної погибелі. І поставити крапку цій бездіяльності, цій зухвалій, безпомічній і відвертій здачі інтересів народу має саме чесний і безкомпромісний МАЙДАН, який, судячи з  заяв Інтернет спільноти,  пропонується зібрати сьогодні, 13 квітня, о 12.00 на звичному місці.

Важливо, щоб на цьому терміновому, невідкладному вселюдському зібранні, яке повинно порятувати ситуацію в державі, владу по управлінню всенародним віче не прихопили ЇЇ посланці, такі вічні говоруни, як С. Соболєв, І. Жданов, як цей дивний Д. Булатов, якого, як на мене ще потрібно люструвати щодо фантастичного зникнення і розтринькування грошей Автомайдану, всіх тих, хто своїм щебетанням виспівали собі пости у владі. Слово мають брати не ЇЇ угодники, як З. Шкіряк і йому подібні. А автомайданівці, ті, хто нинішньої ночі, стривожені зрадами на сході України, їздили будити О. Турчинова. Такі безкомпромісні борці за українську незалежність, патріоти, як брати Капранови, як народні депутати А. Гриценко, С. Каплін, О. Ляшко. Свою позицію відносно того, хто сьогодні має взяти на себе відповідальність у державі я висловив ось тут – ЧИТАЙТЕ.

На моє переконання МАЙДАН МАЄ ЗАЖАДАТИ:

1.      Негайного скликання сьогодні ж, 13 квітня, сесії Верховної Ради. Ми маємо допомогти О. Турчинову скликати, якщо потрібно, то навіть персонально звезти всіх народних депутатів України на термінове засідання парламенту. Геть формальності! Треба діяти рішуче і безкомпромісно. Не піддаватися на провокації, що, мовляв, на розгляд питання про скликання засідання потрібен час. Цього вимагає регламент. А здавати без єдиного спротиву Крим, а тепер уже й схід  України, на це право є?! За бездіяльність – до відповідальності перед НАРОДОМ!

2.      Добитися від О. Турчинова   негайного складання ним усіх повноважень. Поставити перед генеральною прокуратурою вимогу – розслідувати його діяльність на посту в.о. глави держави і верховного головнокомандувача!

3.      Вимагати від Верховної Ради обрання сьогодні ж нового спікера парламенту з покладанням на нього повноважень виконуючого обов’язки глави держави.

4.      Добитися від А. Авакова складання повноважень міністра внутрішніх справ. Вимагати від генеральної прокуратури розслідувати його діяльність на посту керівника МВС.

5.      Заслухати на Майдані звіти першого віце-прем’єр-міністра України  В. Яреми та секретаря РНБОУ  А. Парубія. Вирішити їх долю на займаних посадах привселюдно.

6.      Заслухати на Майдані звіт голови СБУ і керівника антитерористичної операції. Вирішити їх долю на займаних посадах.

1.        Влада має відповісти на запитання, чому батальйон резервістів Національної гвардії призваний на службу розпустили по домівках? Їм що немає роботи, коли схід країни палає від засилля ворожих диверсантів? Хто віддав цей злочинний наказ?

Отже, 12.00 неділі, 13 квітня – МАЙДАН, ВСЕНАРОДНЕ ВІЧЕ! До зустрічі в центрі столиці.

КИЇВ – ВСТАВАЙ, НА МАЙДАН ВИРУШАЙ!

   

 

 

 

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]