Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
06.10.2015 09:52

Щодо закону про амністію, яка стосується пропутінських бойовиків

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

По-перше, амністія буде діяти ЛИШЕ після виборів, якщо вони таки відбудуться відповідно до певних вимог.По-друге...

Зараз багато спекуляцій щодо закону про амністію, яка стосується пропутінських бойовиків на Донбасі. 

По-перше, амністія буде діяти ЛИШЕ після виборів, якщо вони таки відбудуться відповідно до певних вимог.

По-друге, звертаю увагу на статтю 4, де зазначається, хто не попадає під амністію. Так от, амністія не стосується (пункт г) злочинів проти основ національної безпеки України, терористичних актів, бандитизму, умисних вбивств при обтяжуючих обставинах, (пункт д) злочину або злочинів, що спричинили загибель двох і більше осіб, а також амністія не стосується осіб, стосовно яких протягом останніх десяти років було застосовано амністію або помилування незалежно від зняття чи погашення судимості та які знову вчинили умисний злочин. Останній пункт теж дуже важливий, бо переважна частина бойовиків, як і належить рядовому представнику 'донецьких' має за плечима судимості. Бо, як жартують тут, на Донбасі, усі на Донбасі або сидять, або сиділи, або будуть сидіти, або і те, і друге, і трете((((

Додам, амністія також не застосовується до осіб, що застосовували катування; насильницьке донорство; незаконне позбавлення волі або викрадення людини, якщо при цьому сталося заподіяння смерті, або нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що потягнули за собою смерть.

А тепер відкиньте усе це і подумайте, кого ця амністія стосується! Тому прошу, усі, хто починає істерити, спочатку зважте те, що говорять життєві реалії!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]