Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
23.09.2015 11:35

Проведення сепаратистами незаконних виборів

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

З початку вересня панує відносне перемир'я. Кількість обстрілів впало в десять разів, майже не застосовується важке озброєння. У той же час сепаратисти ухвалили рішення про проведення виборів за своїми "законами", що йде врозріз з Мінськом домовленостями.

З початку вересня панує відносне перемир'я. Кількість обстрілів впало в десять разів, майже не застосовується важке озброєння. У той же час сепаратисти ухвалили рішення про проведення виборів за своїми "законами", що йде врозріз з Мінськом домовленостями. Що далі…

По-перше, оголосити про вибори ще не означає їх провести. Путін (а ми ж розуміємо, що за мотузочки смикає саме він) буде торгуватися до 2 жовтня (на цю дату призначена зустріч "нормандської четвірки"), намагаючись обміняти незаконні вибори на щось суттєве. Але такий обмін не відбудуться.

По-друге, проведення сепаратистами незаконних виборів дасть нам можливість відмовитися від певних пунктів Мінських домовленостей (того ж "особливого статусу окремих територій Донбасу") ... Тут, як кажуть, що в лоб, що по лобі - для Путіна будь-який варіант програшний. .. Не дарма він поліз до Сирії ... Шукає, як поторгуватися, щоб потім від чогось відмовитися і нічого не боліло ... А все тому що КГБшники не бувають стратегами. Це занадто складно для їхнього розуму, орієнтованого на виконання конкретних завдань.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]