Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
28.07.2014 13:57

Прошу посольство Сербії висловитися щодо сербських терористів на Донба

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Звернувся до Посла Сербії в Україні з проханням надати офіційну інформацію щодо позиції сербського Уряду стосовно того, що на території України воює 205 сербів та існує сербське угруповання «Йован Шевич», командиром якого є Братислав Живкович.

Звернувся до Посла Сербії в Україні з проханням надати офіційну інформацію щодо позиції сербського Уряду стосовно того, що на території України воює 205 сербів та існує сербське угруповання «Йован Шевич», командиром якого є Братислав Живкович.

Зі ЗМІ я не виділив чітку позицію Уряду Сербії стосовно участі громадян Сербії у війні України та Росії, на боці проросійських терористів. Зазначена інформація мені вкрай потрібна як Керівнику групи з міжпарламентських зв’язків з Сербією.

А вчора, 27.07.2014, Сербський футбольний клуб 4-го дивізіону «Нові Сад» запросив команду із терористичної організації, Луганської народної республіки, на товариський матч, який має відбутися у кінці серпня. 

У даному випадку йдеться про офіційну гру офіційної сербської команди із командою неіснуючої «держави», що діє як терористична організація на території України. На жаль, із цього приводу я теж не чув офіційної позиції ані сербської федерації з футболу, ані сербського уряду. Можливо, причина цьому – недостатній моніторинг моєю командою сербських ЗМІ.

Тому прошу Посла Сербії в Україні надати офіційну позицію Белграда щодо обох питань, якщо така позиція існує.

Якщо така позиція не озвучена – прошу її з’ясувати, оскільки це матиме суттєвий вплив не лише на розвиток міждержавних сербо-українських стосунків, а й безпосередньо стосунків між українським і сербським народом.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]