Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
23.06.2014 12:43

Лісники "допомагають" економічній кризі, закопуючи гроші в пісок

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Поки збройним силам немає за що купувати бронежилети, лісники відмивають гроші на псевдо посадках.

Поки збройним силам немає за що купувати бронежилети, лісники відмивають гроші на псевдо посадках.

 

Відтак, керівник державного підприємства «Оникіївське лісове господарство» на Кіровоградщині одноосібно прийняв рішення про формальну посадку «лісу» на землях сільськогосподарського призначення загальною площею 197,5 га, на які в лісогосподарстві були відсутні документи на право постійного користування. Таким чином лісове господарство незаконно використало не за цільовим призначенням 578 тис. грн. бюджетних коштів держави.

 

Вказаний факт виявлено прокуратурою Добровеличківського району в ході наглядової перевірки діяльності лісового господарства на предмет виконання Державної цільової програми «Ліси України» на 2010 – 2015 роки.

 

По-перше, освоєння бюджетних коштів на землях, які не належать підприємствам – це корупція. По-друге, формальна висадка саджанців у посушливих областях не призводять до появи нових лісів, а лише знищує останні клаптики степу. Така діяльність в нинішній кризовий стан держави зовсім не сприяє розвитку країни, економічній стабільності та боротьбі з корупцією. На жаль, контролюючі органи виявляють подібні випадки вже не перший місяць.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]