Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
29.08.2013 11:35

Дві версії ситуації навколо київських кінотеатрів

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

Сподіваюся, що і міліція, і голова КМДА нададуть відповідну інформацію і роз’яснять, яка з цих двох версій має місце.

Влада пояснила, що силові захоплення муніципальних кінотеатрів, які відбулися щодо деяких кінозакладів, пов’язані з тим, що їх колективи розкрадають, у нецільовий спосіб використовують майно громади та наносять мільйонні збитки бюджету Києва.

 

Якби факти розкрадання чи нецільового використання майна мали місце, то ми точно про них вже знали б, адже влада ніколи не замовчує поручення з боку своїх опонентів. Тож мене цікавить чи ці заяви - про збитки і розкрадання – це лише виправдання за безглузді дії влади чи чиновники справді відкрили кримінальні провадження по факту названих злочинів.

 

Звернувся до правоохоронних органів з проханням надати інформацію про те, чи були відкриті кримінальні провадження по факту розкрадання та нецільового використання майна київської громади муніципальними кінотеатрами Києва.

 

Перегляд відкритого реєстру кримінальних проваджень дає мені підстави думати, що ніяких таких справ відкрито не було. Але я все ж хочу отримати офіційну інформацію щодо того чи справді гучні заяви влади підкріплені хоч якимись доказами, що можуть служити підставою для відкриття кримінальних справ, а не лише для розмов на зручних диванах телеефірів.

 

Крім того, мене цікавить, як такі злодіяння, якщо вони справді мають місце, були допущені головою КМДА О.Поповим, який протягом трьох років не помічав такого божевільного розкрадання, руйнування кінотеатрів та їх нецільового використання. І чи покараний хтось з чиновників за свою злочинну діяльність чи бездіяльність, приміром, колишній профільний заступник голови КМДА, екс-керівник київської міської партійної організації Партії регіонів, а нині Міністр культури в Уряді М. Азарова Л.Новохадько.

 

Переконаний, що гострі заяви нинішнього заступника голови КМДА В.Коржа спрямовані фактично на адресу свого попередника - Л.Новохадька і не знайдуть жодного офіційного підтвердження.

 

Таким чином, маю дві версії щодо того чи розкрадалося кінотеатрами майно громади: або неймовірні злочини колективів кінотеатрів були, але їх до якогось моменту покривала команда О. Попова або їх не було і команда О. Попова їх вигадала для того, щоб пустити пил в очі громадськості і виправдати свої неадекватні дії навколо муніципального майна.

 

Сподіваюся, що і міліція, і голова КМДА нададуть відповідну інформацію і роз’яснять, яка з цих двох версій має місце.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]