Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
25.06.2018 13:52

Тест системи електронного вступу

Керівник державного підприємства "Інфоресурс"

Цього року ДП "Інфоресурс" надає можливість усім зацікавленим протестувати систему електронного вступу.

Наближається #Вступ2018. Переважна кількість заяв на участь у конкурсному відборі подаватиметься вступниками до закладів вищої освіти в електронній формі через особисті кабінети.

Цього року Міністерство освіти і науки України і ДП "Інфоресурс" надають можливість усім зацікавленим протестувати систему електронного вступу. Це дасть змогу вступникам потренуватись і пересвідчитись у роботі системи перед офіційною подачею документів.

Отже, тестування буде проводитись 25 і 26 червня з 15 до 16 години. В цей період часу кожен може зареєструвати тестовий електронний кабінет.

#Вступ2018

Що потрібно зробити?

Перейти на сайт http://ez.osvitavsim.org.ua/

На головній сторінці сайту перейти за посиланням (натиснути): «ГЕНЕРАЦІЯ даних для ТЕСТУВАННЯ реєстрації електронного кабінету вступника та подання заяв»

На сторінці генерації даних ознайомитись та виконувати покрокову інструкцію.

Звертаю увагу на те, що тестові електронні кабінети будуть створюватись усіма бажаючими з використанням тестових (реально неіснуючих) даних (ПІБ, дані атестата про повну загальну середню освіту та сертифіката ЗНО), автоматично згенерованих системою на сайті http://ez.osvitavsim.org.ua/ виключно на період тестування. По завершенні тестування використовувати тестові кабінети буде неможливо!

Якщо Ви маєте запитання щодо вступної кампанії – вже зараз пишіть їх на скриньку [email protected] або [email protected]. Запрошую всіх до тестування електронного кабінету вступника!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]