Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
17.08.2018 08:44

Медведчук - Зорг сучасності

Політичний експерт, експерт аналітичної групи "Левіафан"

Повернення Медведчука. Кому це потрібно і навіщо.

Багато хто вже став забувати прекрасний фільм Люка Бессона «П’ятий елемент», де людство дуже не вміло бореться із суцільним Злом, яке загрожує всій планеті. На стороні Зла виступає такий собі Жан-Батіст Емануель Зорг, який шкодить людству, як тільки може, і в принципі всі знають, що він ще та редиска, але ніхто з ним нічого зробити не може. Є підозра, що за лаштунками фільму залишився його спільний бізнес з Президентом Союзу Землі. Як би сказав ВІктор Андрійович Ющенко: «То таке, житєйське».

В українських реаліях цим Зоргом є Віктор Медведчук. Людина, яка відверто працює на Володимира Путіна, метою якого є нищення соборної України. Сучасна Російська імперія неможлива без України.

Поки Україна була абсолютно пострадянською, нас терпіли. Як тільки ми заявили про відхід від пострадянщини ми отримали війну. Суцільне зло, яким є Кремль не зупиниться на Донбасі. Він буде наносити удар за ударом, поки Україна не буде перетворена на територію хаосу, якою можна буде керувати за допомогою своїх гауляйтерів.

Наразі йде чергова хвиля демонізації Віктора Медведчука. Як це не парадоксально звучить, але першим хто почав «мочити» Медведчука був Сергій Льовочкін, вони нещадно боролись за місце в Адміністрації Президента. Зараз нам ще раз нагадали, що він співпрацював з КДБ і допомагав садити цвіт українського дисидентства.

Але зараз трошки інше. Наразі відбувається доволі потужна медіакомпанія, яка складається з трьох етапів:

Етап №1 – Медведчук – суцільне зло і друг Путіна

Етап №2 – Медведчук друг Тимошенко

Етап №3 – Якщо Медведчук Кремлівське зло, то і Тимошенко Кремлівське зло

Метою цієї медіакомпанії є нівелювання підтримки Юлії Тимошенко у західних і центральних областях України і далі йти на вибори розігруючи карту: «Порошенко – Україна», «Тимошенко – Кремль». Або десь так.

Медведчук заявивши про своє повернення в Українську політику і прибравши декілька медіаресурсів прорахував все. Це Гарі Каспаров на Українській шахівниці, і не слід думати, що ним не прораховані двадцять кроків на перед.

Будь який його тактичний промах прорахований, а помилка навмисна.

Що ж до того, на скільки він близький до Тимошенко чи Порошенко, то задайтесь собі питанням, з ким у нього бізнес. Я не маю документів на руках, але добрі люди кажуть, що в залежності від ситуації Віктор Медведчук завжди мав певні бізнесзносини з керівниками України. Свого часу з Тимошенко (води дружили за газ без Фірташа), тепер з Порошенко (імпорт з Росії паливно-мастильних матеріалів).

Наразі я констатую, що команда Президента вперше за півроку провела масований контрвипад в бік свого головного опонента в боротьбі за владу. На скільки він буде вдалий? Подивимось. Думаю, що протягом місяця Банкова проведе свої соцдослідження і рознесе звістку про обвал рейтингу Тимошенко чи ріст рейтингу Президента. Це був би логічний хід.

На останок хотів би підкреслити, що Медведчук – це слуга Зла, і той хто думає його використати в боротьбі за владу в Україні лише наближає нас до прірви. Адже, якщо ти проголошуєш, що в нас війна з Кремлем, і при тому не тільки з ним торгуєш, а й дозволяєш його головному агенту впливу в Україні вільно скуповувати телеканали і бавитись в політику, то в наших європейських партнерів закладається реальне питання: «У Вас війна чи фейк?»

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]