Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
18.10.2017 16:53

Місія не здійсненна. Поки...

Політичний експерт, експерт аналітичної групи "Левіафан"

Протести під Верховною Радою не мають можливості перерости в повноцінну революції, без силового протистояння з правоохоронцями та сценарію "побиті студенти"

З приводу акцій протестів єврооптимістів та міхофілів, та добрих людей, які вирішили стати біля них в цей цікавий для країни момент, я можу лише з сумом констатувати, що цій акції не повезло з одним - вождями. Люди, які пройшли Майдан та війну у більшості своїй не готові щоб їх очолювали хіпстери в окулярах та светрах за 200$? так само, як не готові до авторитарних методів Саакашвілі. Та і якщо чесно, хто з команди Саакашвілі, цих молодих і красивих технократів, які мали створити з Одеської області перлину зараз на мітингах, аж...0,1% (тобто підтримка максимум моральна і через ФБ).

 Все б могло змінитись, якби Аваков дав команду Нацкорпусу і Свободі на активну підтримку протестного руху, але він поки зайнятий віджиманням активів по Києву, за активною участі цих самих політпроетків, а отже революція поки не на часі, Максимум Арсен Борисович, може полякати Порошенка, щоб на Банковій змінили памперс, але памперс, а не владу)) 

Відповідно, якщо влада не зробить дурощів на кшталт силового розгону, як це було у листопаді 2013 року, то ці мітинги не мають жодної можливості не те що перерости в революцію, а навіть вплинути на порядок денний країни. Але владі не слід розслаблятись, адже якщо з'явиться особа, яка об'єднає навколо себе всю різношерсту палітру груп, які прагнуть дострокової зміни влади у силовий спосіб нинішня еліта не протримається при владі навіть тижня
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]